Броят на потвърдените случаи на зараза при епидемията от коронавирус

...
Броят на потвърдените случаи на зараза при епидемията от коронавирус
Коментари Харесай

Смъртните случаи от китайския вирус се увеличават, заразата се разпространява

Броят на доказаните случаи на болест при епидемията от ковид в Китай доближи 28 018 души в цялата страна, като има 3 594 нови случая, заяви Националната здравна комисия на Китай, съобщи БГНЕС.
При ежедневното възобновяване на данните от комисията споделиха, че са умряли още 73 души. Повечето смъртни случаи са от провинция Хубей, откъдето потегли вирусът. Само трима души са умряли в други провинции, а общият брой на умрелите към този момент е 563 души.
Стана ясно и, че още 10 пасажери от круизния транспортен съд, който е подложен под карантина от понеделник покрай японската префектура Канагава, са инфектирани с китайския вирус, заяви организация Киодо, като се базира на здравното министерство на страната.
Круизният транспортен съд " Diamond Princess " е в японското пристанище Йокохама от понеделник, откакто стана известно, че един от пасажерите е болен от новия ковид. Корабът напусна Йокохама на 20 януари и се насочи по маршрута Кагошима-Хонконг-Окинава и трябваше да се върне в Йокохама в понеделник. Оказа се обаче, че един от пасажерите, 80-годишен гражданин на Хонконг, е инфектиран. До понеделник няколко пасажери започнаха да се оплакват от неразположение. Японските управляващи взеха решение да задържат кораба и да създадат инспекция на всички 3700 пасажери и екипажа.
Какви шокиращи ВИДЕА поради болестта плъзнаха в Twitter - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР