Броят на починалите в Китай от новия коронавирус достигна 170

...
Броят на починалите в Китай от новия коронавирус достигна 170
Коментари Харесай

Броят на починалите в Китай от новия коронавирус достигна 170 души

Броят на умрелите в Китай от новия ковид доближи 170 души, а над 1700 нови случая на инфектирани бяха открити в страната, заяви китайското държавно управление, представено от Франс прес От новите смъртни случаи 37 са в провинция Хубей и един е в провинция Съчуан.

Общият брой на инфектираните е към 7700, което надвишава броя на хората, които бяха инфектирани от тежкия изострен респираторен синдром. Този ковид лиши през 2002 и 2003 година живота на 774 души, от които 349 в Китай.

Трима от общо 206 японци, евакуирани от китайския град Ухан, са инфектирани, заяви тази заран японското министерство на опазването на здравето. Те ще бъдат лекувани в болница в Токио, която е особено готова за приемането на такива пациенти, осведоми Българска телеграфна агенция.

Още 210 души бяха върнати в Япония със аероплан тази заран. Предстои и те да бъдат изследвани за заболяването.

Никой от евакуираните 195 американци от Ухан не демонстрира признаци, заяви Центърът за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати. Пристигналите през вчерашния ден сутринта със аероплан във военноморската боза в Ривърсайд, Калифорния, ще останат там под 72-часова карантина.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×З
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР