Броят на пациентите с коронавирус в болниците в Англия ще

...
Броят на пациентите с коронавирус в болниците в Англия ще
Коментари Харесай

На Острова очакват коронавирусът да стане напълно управляем

Броят на пациентите с ковид в лечебните заведения в Англия ще се понижи с повече от на половина през идващия месец, съгласно вътрешните държавни прогнози, видени от английския вестник The Times, представен от " Фокус ".
Предполага се, че приемът в лечебни заведения и смъртните случаи ще спаднат до равнищата от октомври, съгласно оценки, показани на премиера от неговите научни съветници.
Те обявиха, че процентите на заразяване падат по-бързо от предстоящото и че те са все по-оптимистични по отношение на възобновяването на активността на учебните заведения на 8 март и облекчаването на други ограничавания през април.
Прогнозите евентуално ще доведат до по-голям напън върху Борис Джонсън от страна на консервативните депутати за ускорение на отварянето на стопанската система. Те приканиха всички ограничавания да бъдат отстранени до май. Министрите обаче остават загрижени, че появяването на мутантни варианти може да провали проектите за облекчение на рестриктивните мерки. Очаква се условията за обществено разграничаване да останат в действие до есента.
 Пародонтозата утежнява протичането на COVID-19 Пародонтозата утежнява протичането на COVID-19
Според Medical Xpress, резултатите от изследването, в което са взели участие повече от 500 пациенти, демонстрират, че пациентите, страдащи от з...
Вече има оферти Джонсън да отсрочи възобновяването на работата на междинните учебни заведения, с цел да резервира ниско равнището на предаване. Правителствени източници обаче обявиха, че са оптимисти, че началните учебни заведения и прогимназиите ще се отворят още веднъж на 8 март. Ограниченията за спорт и другарство навън евентуално ще бъдат облекчени по едно и също време. Пъбовете и заведенията за хранене могат да се отворят за обслужване навън през април. Несъществените магазини могат да отворят още веднъж същия месец.
Бившият министър на кабинета Дейвид Дейвис сподели, че премахването на рестриктивните мерки би трябвало да стартира с учебните заведения като част от „ поетапното “ унищожаване на ограниченията.
„ Мисля, че би трябвало да създадем поетапна смяна. Мисля, че ще би трябвало да отворим учебните заведения, това е първото нещо, което би трябвало да създадем. Това е може би най-малкият риск “, сподели той.
Според Дейвис композиция от ваксини и нови лекувания значи, че Covid-19 би трябвало да се трансформира в „ управляемо “ заболяване като грипа с „ обикновено “ равнище на смъртност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР