Броят на жертвите в мексиканския град Коацакоалкос, загинали в резултат

...
Броят на жертвите в мексиканския град Коацакоалкос, загинали в резултат
Коментари Харесай

Расте броят жертвите след атаката в мексикански бар

Броят на жертвите в мексиканския град Коацакоалкос, починали вследствие на нахлуване в бар, се усили до 28 души, съгласно генералния държавен прокурор на Веракруз, Хорхе Винклер Ортис.

" Първоначалният брой на жертвите, разгласен от Генералната прокуратура във Веракрус, беше 23, само че по-късно още пет жертви починаха в лечебни заведения ", се споделя в изказването.

8 ранени оживели са в тежко положение, със зона на изгаряне до 90% от тялото.

 Мексико офанзива бар БГНЕС

Атаката против нощния клуб „ Caballo Blanco “ (Бял кон) се случи във вторник вечерта. Съобщава се, че незабавните служби са пристигнали на местопроизшествието след известия за детонации вътре в постройката.

По време на утринна конференция в сряда президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор упрекна за случая локалните прокурори, които са освободили обвинените за нападението членове на локални наркокартели през юли и назова случая резултат от корумпирано взаимоотношение сред бандитите и държавните управляващи.-->

Разследването, по искане на държавното управление, беше трансферирано в Мексико към Генералната прокуратура против проведената престъпност (SEIDA).

 Мексико офанзива бар БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР