Броят на жертвите при нападението на двете джамии в Крайстчърч

...
Броят на жертвите при нападението на двете джамии в Крайстчърч
Коментари Харесай

Ужасът не е свършил: Жертвите на касапницата в Нова Зеландия са 49

Броят на жертвите при нападението на двете джамии в Крайстчърч е 49. Това разгласи полицейски комисар Майк Буш, представен от Си Ен Ен, представен от Блиц.

``
реклама
 
По-голямата част от хората – 41, са починали при офанзивата на молитвения дом на „ Дийнс Авеню “ в новозеландския град. По думите на Бу, един мъж към този момент е с повдигнато обвиняване за ликвидиране по отношение на нападението.



По думите на полицейския комисар, офанзивите са били доста добре планувани. Джамиите в Нова Зеландия ще бъдат сложени под полицейска протекция за неопределен срок.
 
На въпрос за какво арестуваните не са били в листата с евентуални терористи на Нова Зеландия, Буш отговори, че четиримата души в ареста не са били и в австралийския лист. За един от арестуваните е доказано, че е австралийски жител. 
Комисарят посочи самоотвержената работа на полицейските чиновници, които „ направиха и невъзможното “, с цел да заловят терористите и да предпазят жителите.
Междувременно очевидец описа пред Си Ен Ен за ужасяващата сцена, на която се натъкнал по време на нападението: „ Карах и видях хора да лежат на земята, по тази причина отбих и, когато слязох от камиона, чух всички тези изстрели. Опитвах се да им оказа помощ, а един човек изглеждаше към този момент мъртъв.
 По думите му, имало мъж с щерка на 3-4 години, която била простреляна в гърба.
 
„ Той крещеше да я заведат в болница, а колата за спешна помощ не можеше да пристигна до момента в който не беше безвредно, по тази причина взех камиона и ги натоварих вътре с щерка му, дружно с другия човек, който беше прострелян в крайници, и ги закарах в болница “, прибавя той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР