Броят на желаещите да се ваксинират остава голям и днес. ...

Броят на желаещите да се ваксинират остава голям и днес.

Опашки пред имунизационните пунктове и днес. Къде може да си поставим ваксина?

Броят на искащите да се имунизират остава огромен и през днешния ден . На доста места в страната работата на изнесените пунктове и на кабинетите за имунизация не престава и през почивните дни. Къде може да си поставите имунизация през уикенда вижте

Само до обяд на пункта за имунизация пред НДК в София бяха ваксинирани 40 души. Образува се и опашка, която макар че е по-малка от опашките за имунизация от миналите дни.

Продължава наклонността искащите да се ваксинират да избират най- постоянно еднодозовата имунизация на " Янсен " . Хора от опашките споделят, че са избрали почивните дни, тъй като през седмицата са на работа.

Подробности - вижте в директното включване на Гергана Гайдарова!

В Пловдив от рано сутринта искащи да се ваксинират се подредиха пред изнесените пунктове и дежурните кабинети. В града под тепетата макар че най- огромни са опашките за ПСР- проби пред лабораториите.

Ръстът на заболеваемостта и нуждата от зелен документ в Пловдив води доста хора пред центровете за имунизация, само че също и пред коронавирус зоните в града. Това макар че основава комплициране и местата се трансформират в конфликтна точка.

Източник: bnt.bg