Броят на децата във Великобритания, ползващи електронни цигари, се е

...
Броят на децата във Великобритания, ползващи електронни цигари, се е
Коментари Харесай

Все повече деца пушат е-цигари във Великобритания

Броят на децата във Англия, ползващи електронни цигари, се е удвоил за последните две години, предизвести доктор Керълайн Джонсън, народен представител от Консервативната партия и дипломиран доктор на обща процедура, съобщи ДПА.

На бизнес полемика в Камарата на общините Джонсън установи, че " ярките цветове " и " известните аромати " притеглят подрастващите, макар че тези устройства са неразрешени за тях.

Според нея проучванията сочат, че половината от децата, които ги употребяват, признават, че ги купуват в магазини, а електронните цигари съдържат никотин, летливи органични съставки и химически аромати, нездравословни за деца. " Кога ще можем да имаме диспути с въпроси към държавното управление за това по какъв начин да попречим на децата да употребяват тези устройства ", попита лекарката.

Лидерът на Камарата Марк Спенсър отговори, че от нейно име ще се обърне документално към министъра на опазването на здравето, с цел да му обърне внимание за тези опасения.

Процентът на децата в Обединеното кралство, пушещи е-цигари се усилва, като доста от тях се въздействат от обществени медии като " ТикТок ", сочат нови данни, представени от ДПА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР