Броят на автомобилните марки, които няма да вземат участие в

...
Броят на автомобилните марки, които няма да вземат участие в
Коментари Харесай

Все повече автомобилни марки се отказват от салона в Париж

Броят на автомобилните марки, които няма да вземат присъединяване в едно от най-престижните автомобилни изложби в Европа нараства стремглаво. Автосалонът във френската столица се организира през година, като се редува с този във Франкфурт.

По-значим от тези две изложби е единствено салона в Женева, който се организира всяка година през март. Тази есен е ред на Париж, само че досега 15 марки са отказали присъединяване, като последните, които оповестиха това са Alfa Romeo, Fiat и Jeep.

От италианския тръст в шоуто ще се включат единствено Maserati и Ferrari. Ще напомним, че по-рано присъединяване отхвърлиха и марките Nissan, Volkswagen, Volvo, Opel, Mazda, Infiniti, Mitsubishi, Subaru, Ford, DS Automobiles, Rolls-Royce и Aston Martin.

Предположенията са, че в най-скоро време и от Lamborghini ще разгласят, че се отхвърлят от салона в Париж. Голямата немска тройка Audi, Mercedes-Benz и BMW пък ще пропусне ревюто в Детройт, което се организира при започване на всяка година. Вместо на него, трите немски марки ще вземат участие на ревюто за електроника CES в Лос Анжелис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР