Броят на американците, които искат да се ваксинират срещу ,

...
Броят на американците, които искат да се ваксинират срещу ,
Коментари Харесай

Расте доверието във ваксините на американците

Броят на американците, които желаят да се имунизират против, е повишен през последните три месеца, по-специално измежду афро-американците. Това демонстрира ново проучване на самостоятелния институт Пю Ризърч, съобщи Франс прес.
Общо 69 % от възрастните в Съединени американски щати са споделили, че към този момент са се ваксинирали или плануват да се имунизират. През ноември това мнение бяха изразили 60 % от интервюираните. Сред тези 69 % към 19 % споделят, че са получили най-малко една от двете нужни дози.
 Ваксините - новата конкуренция във въоръжаването Ваксините - новата конкуренция във въоръжаването
Ваксините за COVID-19 не са единствено мечтани като отбрана от смъртоносния вирус, те са и валута в борбата за световно въздействие, настояват експер...
Броят на афроамериканците, които са споделили, че са получили дози ваксини или че желаят да се имунизират, е повишен от 42 % през ноември на 61 %. Сред 30-те % американци, които споделят, че не възнамеряват имунизиране, аргументите са разнообразни, само че най-често са безпокойството от страничните резултати от имунизациите и концепцията, че тези препарати са били създадени прекомерно бързо, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР