Бронзовият медалист от САЩ 94 даде интервю за предаването Код

...
Бронзовият медалист от САЩ 94 даде интервю за предаването Код
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Левски си има бащица

Бронзовият медалист от Съединени американски щати 94 даде изявление за предаването „ Код Спорт “, в което приказва за задачите на Левски. Цветанов съобщи, че " сините "  си имат " бащица " и това са почитателите на клуба.

" Нали в България се приказва за модела на ръководство " Бащица ". Мога да кажа, че Левски си има също подобен. Това са почитателите, които ни устоят и поддържат. Благодаря на всички левскари за любовта към тима.

Всички по-хубави неща се случват по-бавно. Това, че реализираме положителни спортни резултати и всичко е положително, не значи, че в Левски всичко е цветя и рози. Имаме финансови проблеми. Липсата на благоприятни условия да намерим още по-добри играчи и да създадем тима по-качествен. Хубавите моменти и съм го казвал на футболистите е, че сега е привилегия да се играе в Левски. Единственото място в България, където има атмосфера за футбол.

По медиите се разгласяват доста неща. Седем бразилци няма по какъв начин да дебаркират, тъй като имаме предел от пет чужденци отвън Европейски Съюз. При всички положения ще има играчи, които ще дойдат, само че броя няма да е огромна. Няма потребност от огромно текучество, когато искаш да изграждаш нещо. Хубаво е, когато идват нови и да се разделиш с тези, които не се показват добре ", съобщи Цветанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР