Бронзовата меделистка от Олимпийските игри в Токио Луиза Стефани каза

...
Бронзовата меделистка от Олимпийските игри в Токио Луиза Стефани каза
Коментари Харесай

Отборът на Бразилия на United Cup почете Пеле

Бронзовата меделистка от Олимпийските игри в Токио Луиза Стефани сподели в петък, че тимът на Бразилия на United Cup играе, с цел да отпразнува и уважи живота на футболната легенда Пеле.

Един от най-великите спортисти за всички времена умря на 82-годишна възраст. Пеле е единственият футболист, печелил Световното три пъти, а през кариерата си е отбелязал 1281 гола в 1363 мача, което остава връх и до през днешния ден.

И до момента в който в Бразилия оповестиха тридневен печал, сънародниците му в Австралия се състезаваха в негова чест.

Южноамериканският тим отстъпи на Италия с 2-3 победи, откакто загуби двата си мача на сингъл през днешния ден, само че Стефани и Матос победиха Беретини и Росатело при смесените двойки:

„ Ще липсва на всички, освен на нас – на цяла Бразилия и на целия свят, “ сподели Луиза след мача. „ Беше превъзходна персона и превъзходен дипломат за футбола и спорта като цяло. Успяваше да сплотява хората, към което се стремим в този шампионат. Обединяваше хора от всевъзможни места и общности. “

„ Днес се състезавахме, с цел да го почетем и да отпразнуваме живота му. Той играеше със сърцето си. Показваше любов към всички. Това ще опита да направи тима на Бразилия освен през днешния ден, само че до края на шампионата и до края на годината. Благодарим ти, Пеле, почивай в мир. “

Организаторите на конкуренцията също уважиха легендата:

tenniskafe.com

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР