Бронзовата медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика от Игрите в

...
Бронзовата медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика от Игрите в
Коментари Харесай

Рени Камберова ще учи децата да спортуват

Бронзовата медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика от Игрите в Рио де Жанейро 2016 Ренета Камберова, ръководител на асоциация " Пазарджик спортува ", и доктор Денислава Ангелова, ръководител на асоциация " Докосни дъгата ", дават старт на нов народен спортно-образователен план, който е ориентиран към деца от възрастовата група 7-11 години /1-4 клас/. Неотдавна Рени Камберова поддържа плана на асоциация " Докосни дъгата " и ММС " Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние ".

Обединени от това, че спортът би трябвало да бъде наложителен детайл в пълноценния живот на младежите, обичаната българска гимнастичка и доктор Денислава Ангелова не престават взаимната си активност, като на този стадий е ясно, че новаторската им спортна акция ще тръгне от Плевен и Пазарджик. Подробностите следва да бъдат оповестени на специфична конференция.

Преди година Ренета Камберова оглави спорта в родния си Пазарджик. Грацията от ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва международна купа, бронз на олимпиадата в Рио 2016 и още купища медали от най-елитните шампионати в света, е ръководител на организацията " Пазарджик спортува ", която единствено за няколко месеца преобрази спортния живот на града.

Наскоро красивата прелест организира при огромен триумф и самодейността " Спорт за всички - " Без оправдания ". Асоциация " Докосни дъгата " и Министерство на младежта и спорта пък от няколко месеца работят над плана " Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние ". Сред главните му акценти са здравословния метод на живот, предварителна защита на другите форми на зависимости и битката против експанзията.

Част от плана е и добилият известност през това лято конкурс " Спортувай с обръщение ", в който вземат участие младежи на възраст от 15 до 19 години от цялата страна. Само преди броени дни водещите футболни клубове у нас и асоциацията споделиха " Да на спорта, не - на експанзията ". Това се случи по време на откриването на третото издание на Националния детски диабетен лагер " Докосни дъгата " в СОК " Камчия ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР