Бронзовата медалистка с ансамбъла от Рио - Християна Тодорова, се

...
Бронзовата медалистка с ансамбъла от Рио - Християна Тодорова, се
Коментари Харесай

Под венчилото: Златното момиче Християна Тодорова се сгоди

Бронзовата медалистка с ансамбъла от Рио - Християна Тодорова, се похвали с прелестна вест и съумя да зарадва почитателите си. Бившата гимнастичка публикува фотография с великолепен пръстен в профила си Инстаграм и показа, че се е сгодила. 

„ Когато Господ реши да се намеси… “ , написа под фрагмента тя, без да прецизира кой е специфичният мъж, който ѝ е предложил брак.
 Златното момиче Християна Тодорова - edna композиция от мощ и хубост  Златното момиче Християна Тодорова - edna композиция от мощ и хубост  Златното момиче Християна Тодорова - edna композиция от мощ и хубост  Златното момиче Християна Тодорова - edna композиция от мощ и хубост
За него знам, че печели сърцето на златното момиче след раздялата ѝ с тенис национала Димитър Кузманов , пишат от Gong.bg.

Гимнастичката и тенисистът прекратиха връзката си предходната есен, откакто бяха дружно от декември 2019 година
                             

29-годишната Тодорова изгради успешна кариера на интернационален арбитър и в Техническия комитет на европейската федерация по художествена гимнастика.

Новината за годежа ѝ идва броени дни, откакто родителите на Християна и сестрите ѝ Александра и Анастасия – Петя и Анастас отпразнуваха 30 година брак на екскурзия в Тайланд. 
                             

По този мотив едно от пожеланията към златното момиче бе от известната съдийка Филипа Филипова и гласеше:

„ Знам, че ще си в положителни ръце и още едно прелестно семейство, също като твоето! Бъдете доста щастливи “.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР