Бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016

...
Бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016
Коментари Харесай

Любомира Казанова със специална роля по време на Световното

Бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016 Любомира Казанова също е част от организационния екип на 36-о Световно състезание по художествена гимнастика, което ще се организира от 10 до 16 септември в зала "Арена Армеец ", оповестяват от БФХГ.

Въпреки че възнамерява да мине под венчило през септември и приготвя женитба, "златната запаса " с извънредно огромно предпочитание одобри предлагането на президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева да подкрепи организацията на извънредно виновното и влиятелно съревнование.

"Смятам, че нашата школа още веднъж е голяма мощ в международната гимнастика и изцяло почтено си заслужихме да бъдем хазаин на съревнование от подобен сан. Радвам се, че мога да бъда част от организацията на това голямо състезание. Сигурна съм, че България и Българската федерация по художествена гимнастика ще създадат неповторимо, гостоприемно и на високо организационно равнище съревнование, което ще се трансформира в празник за всички в залата. Искам да се обърна към прелестните ни девойки и да им кажа да бъдат уверени, спокойни и съсредоточени. Искам да прикани феновете в залата да покажат още веднъж силата на българската аудитория! Да бъдат всеки ден на трибуните с цел да поддържат нашите златни девойки и да не стопират да демонстрират любовта си към тях ", сподели Любомира Казанова, която сега е и студентка в Националната спортна академия "Васил Левски ".

2 years#forever#together# Обичам ви

A post shared by Lyubomira Kazanova (@bubollinaa) on Aug 21, 2018 at 1:29am PDT

По време на Световното състезание в София, сегашната треньорка в клуб "Левски-Илиана " ще бъде помощник на Оливие Щробъл, шеф "Маркетинг и връзки " към Международната федерация по гимнастика. Така момичето, което сподели темперамент, воля, стоманени нерви и майсторство в един от най-трудните моменти за този спорт у нас, в този момент се изправя пред предизвикването да бъде помощник на индивида отговарящ за една извънредно значима част от организацията на международната централа, обвързвана с рекламата, спонсорството, промоцията на международните шампионати и всички събития, които се организират под егидата на FIG, както и за връзката с медиите, без които тези шампионати няма да могат да стигнат до милионите си фенове. Оливие Щробъл заема поста шеф "Маркетинг и връзки " в Международната федерация по гимнастика от януари 2012 година. Преди това 6 години е бил управител продажби и телевизионни права още веднъж във ФИГ- 2006-2011 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР