Бронзовата медалестка в борбата от Олимпийските игри в Рио 2016

...
Бронзовата медалестка в борбата от Олимпийските игри в Рио 2016
Коментари Харесай

Елица Янкова напусна Игри на волята: България след внезапна елиминация

Бронзовата медалестка в битката от Олимпийските игри в Рио 2016 Елица Янкова и Ралица - капитаните, които разрушиха племето на Супергероите, се изправиха една против друга във неочаквана капитанска елиминация на Арената на “Игри на волята: България ”. Ключът към триумфа в играта беше постоянството, което Ралица потвърди посредством своята непримиримост, воля и мощ. Тя победи съперничката си с голяма преднина, а приключението в най-екстремното риалити завърши за Елица едвам един ден, откакто се събра с обичания си Алекса в племето на Непобедимите.

“Ще ми липсва най-вече тази страст, с която отиваш на Арената, адреналинът, който имаш. Тази страст ще ми липсва постоянно, тъй като това е моето последното спортно предизвикателство в живота ” - показа Елица след съдбоносната борба. Ралица разкри възхищението си към своя съперник и си потегли с горделивост от Арената със знамето на Непобедимите и персонално преимущество - 50 гроша и скъпите саби на спасението.

Победоносното завръщане на Ралица същински шокира Безстрашните, които се зарадваха на численото си предимство. От друга страна, Джаферович и Михаела се тормозиха за доверието в женската коалиция, откакто Ралица не показа какво е спечелила от борбата. На Стопанството духът на Непобедимите се пречупи, откакто капитанът им не се завърна. Алекса откровено се тормози за своята обичана, което провокира сълзи в очите му.

Ще се съвземе ли Алекса след отпадането на Елица? Какво ще им каже тя в своето обръщение? Как ще се оправят Непобедимите с нейната липса и ще се активизират ли на Арената? Ще схванат ли останалите състезатели за саботажа на Мани и Фейгин в последната териториална борба? Кое племе ще се срещне с водещата Ралица Паскалева край огъня на племенния съвет? - разберете на следващия ден в 21:00ч. по NOVA.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР