Бронираният влак на севернокорейския държавен ръководител Ким Чен Ун пристигна

...
Бронираният влак на севернокорейския държавен ръководител Ким Чен Ун пристигна
Коментари Харесай

Бронираният влак на Ким Чен Ун пристигна във Владивосток

Бронираният трен на севернокорейския държавен началник Ким Чен Ун дойде на гарата на съветския далекоизточен град Владивосток, съобщи ТАСС, като се базира на собствен сътрудник на място.

Той бе посрещнат с боен оркестър и почетен часовой.

Утре във Владивосток севернокорейският водач ще се срещне с съветския президент Владимир Путин, показва Българска телеграфна агенция.

В изявление за съветската телевизия "Россия-24 " Ким изрази вяра да води съответни диалози с Путин за напъните за решение на нуклеарния проблем на Корейския полуостров и развиване на двустранните връзки сред Пхенян и Москва, предадоха ТАСС и Ройтерс. "Надявам се диалозите да бъдат сполучливи и потребни. Надявам се да можем да обсъдим съответни въпроси за мирните договаряния на Корейския полуостров и нашите двустранни връзки ", съобщи Ким Чен Ун.

Това е първата аудиенция на севернокорейски държавен началник в Русия от 2011 година, когато на посещаване бе бащата на настоящия водач, Ким Чен Ир, напомня Асошиейтед прес.

В изявлението Ким Чен Ун загатна за "голямата обич (на татко си) към Русия " и сподели, че желае да засилва двустранните връзки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР