Брокерска агенция търси купувач на къщата от близо 500 кв.м,

...
Брокерска агенция търси купувач на къщата от близо 500 кв.м,
Коментари Харесай

Пуснаха за продан палата на Начо, който уби Ферарио Спасов! Цената е над 700 000 лева

Брокерска организация търси покупател на къщата от близо 500 кв.м, който населява Начо Пантелеев в Лясковец. Негови родственици са оповестили цена от  360 000 евро за първокласната 3-етажна къща с 6 спални, три бани, гаражи, огромен двор, котелни и складови пространства, работилници. От уеб страницата на организацията излиза наяве, че обявата за парцела е оповестена преди 6 дни. 

" Къщата е приключена през 2004г., като при строителството са употребявани най-голям клас материали – сложена външна и вътрешна изолираност, облепена е с натурален камък, сложена PVC дограма, парапети от ковано желязо, вносен гранитогрес, теракота и санитария, както и джакузи в едната баня. Отоплението е решено посредством казан на газ с радиатори и подово отопление във всички стаи ", се показва в обявата.

В същия двор е ситуирана едноетажна тухлена къща, състояща се от спалня, хол с кухненска част и хигиеничен възел, като отоплението и охлаждането е решено посредством два климатика. Дворното място е с повърхност от 1206 кв.м, налично от две улици, като в задната му част е самостоятелен паркинг за над 8 автомобила.

Адвокатът на Начо, Венцислав Фоти разяснява, че не е известен за продажбата и още веднъж акцентира, че парцелът не е благосъстоятелност на клиента му. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР