Брокерите от агенциите за имоти под тепетата ще празнуват заедно

...
Брокерите от агенциите за имоти под тепетата ще празнуват заедно
Коментари Харесай

Брокерите в Пловдив се събират на коледно парти

Брокерите от организациите за парцели под тепетата ще честват дружно предколедно в ресторант „ Амбасадор “ на хотел „ Рамада Тримонциум “. „ Вече петнадесет години се провеждат сходни тържества, с дребни спирания заради нездравословна среда и последните две години поради избрани ограничавания от коронавирус рецесията. 

Слоганът „ Да бъдем дружно “ е съвсем с десетгодишна история и е израз на желанието и устрема на участниците в този отрасъл да градят правилни партньорски взаимоотношения. Истинска наслада и задоволство за нас, уредниците, с Иван Пенчев и Габриела Иванова, е, че тази година ползата да сме дружно надмина упованията ни. Заредени сме с доста въодушевление, с готовност да сбъдваме дружно нашите фантазии, да носим и даряваме наслада “, сподели за „ Марица “ Анна Димитрова, която има сериозна заслуга за оформянето на структурата на НСНИ в Пловдив, както и за сплотяването на гилдията.

Водеща програмата ще бъде чаровната актриса Иванка Шекерова, а подгряващ купона - диджей Генадий Генчев Ей.

„ 2022 година я стартирахме с оптимизъм и с ясното схващане за постигане на равнището на равновесие и усмиряване както на цените, по този начин и на покупко-продажбите с недвижими парцели. Подобен оптимизъм има и в този момент, в края на тази година, тъй като сме готови за провокациите на пазара за недвижими парцели “, добавя Анна Димитрова. Според нея забавянето, успокояването и плавното прекосяване към плато на пазара на недвижими парцели както на покупко-продажби, по този начин и на цени изпреварило прогнозите, заради струпване на няколко фактора в един времеви интервал. Става въпрос за войната в Европа, инфлацията, икономическата и политическата неустойчивост, увеличението на лихвените равнища („ ерата “ на на ниска цена финансов запас е към своя край).  

" Тази неустановеност трансформира пазара за един по-дълъг интервал и ще предизвика към нерешителност в дейности както от страна на купувачи, по този начин и на продавачи ", счита Димитрова.

„ В Пловдив се радваме на удобна демографска картина. Застрояването и проектирането на хиляди нови квадратни метри главно жилищна повърхност продължава. Ключово е да се ползват доста прецизно нормите с всичките предели и ясна визия за градоустройство. В очакване сме да забележим какво ще ни предложи идващата 2023 година “, обобщава Анна Димитрова. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР