Брокерът се присъедини към алианс от над 400 компании Един

...
Брокерът се присъедини към алианс от над 400 компании Един
Коментари Харесай

Marsh ще използва технологията blockchain

Брокерът се причисли към алианс от над 400 компании

Един от международните водачи в областта на застраховането и ръководството на риска – Marsh, разгласи, че се причислява към Enterprise Ethereum Alliance (EEA), общественост от компании, поддържащи технологията blockchain.
Единен европейски акт сплотява над 400 компании, които основават открити отраслови стандарти, в частност такива, учредени на платформата Ethereum.
Marsh е първият осигурителен брокер-участник в алианса. Компанията има желание " да играе дейна роля в работната група по обезпечаване и цифрова еднаквост ", се споделя в известие на Marsh. " Технологията blockchain ще повлияе на активността по ръководство на рисковете и застраховането. Това ще разреши основаването на нови бизнес-модели, артикули и платформи, които по-доре ще обслужват нашите клиенти ", показват още от Marsh.
Включването на брокера в EEA ще способства за намирането на нови решения по потреблението на blockchain в партньорство в други членове, а по този начин също ще помогне и за потреблението на платформата Ethereum на корпоративно равнище.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР