Броени дни след като стана ясно, че короната на Мис

...
Броени дни след като стана ясно, че короната на Мис
Коментари Харесай

Мис България, която разкри, че се печелят конкурси със секс, лъсна чисто-гола на снимки от Гърция

Броени дни откакто стана ясно, че короната на Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова ще бъде отнета, се появиха скандални голи фотоси на хубавицата. Фотосите са снимани напълно неотдавна по време на почивката й на гръцкия остров Тасос, а миската театралничи на плажа както майка я родила.

Предполага се, че фотосите са правени от нейния другар, а кой е пуснал компромата, не е ясно. Все отново 19-годишната Николета си завоюва много зложелатели след скандалните изказвания по отношение на състезанията за хубост, които направи в народен ефир. А дали като носителка на купата има право да се снима гола, към този момент не е от голяма важност, написа “Галерия”.

От централата на „ Мис Вселена България “ взеха единомислещо решение да й лишават короната поради уронване престижа на международните състезания. Появата на голите й фотоси внезапно контрастира с облика, който Николета сама си изрисува в медиите. Тодорова съобщи, че тя е една от дребното миски, почтено спечелила короната си, без долнопробност, без да продава тялото си и без да търси евтина показност.

„ Много е долно други миски да завоюват, тъй като са си легнали с някого, до момента в който аз съм се борила. Това е срамно, това очерня нас, свестните девойки, които не се занимават с този тип проституция. По-голямата част от състезанията в България, в това число и международния „ Мис Вселена “, са корумпирани “, разкри Николета.

С изявлението си миската не изненада изключително аудиторията, само че пък вбеси уредниците на състезания за хубост у нас. От централата на „ Мис Вселена България “ предизвестяват, че поради недомисления си пиар, Николета ще бъде подведена под правосъдна отговорност, както от страна на лицензиантите на международния конкурс, по този начин и от юристите на марката в България.

Организаторката на състезанието „ Мис Силикон “ Мариана Маринова също съобщи, че към този момент се е свързала с правист си и ще съди Тодорова. Любопитна детайлност е, че Николета не е формалната победителка на „ Мис България Вселена 2017 “, провел се края на предходната година. Конкурсът бе извоюван от Мира Симеонова, само че заради ненавършени години, се наложи първата й подгласничка Тодорова да ни показа на финала в Лас Вегас.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР