Броени дни, след като стана ясно, че актьорът Наум Шопов-младши,

...
Броени дни, след като стана ясно, че актьорът Наум Шопов-младши,
Коментари Харесай

Още един близък на Наум Шопов е с COVID-19: Майка му е в болница

Броени дни, откакто стана ясно, че артистът Наум Шопов-младши, се е лекувал от COVID-19 в болница, той призна в ново видео, че в лечебно заведение е попаднала и майка му.

Екранният лекар Тасев от " Откраднат живот ", който в действителността също има здравно обучение, бил нулевият пациент в конфликта на фамилията му с ковид, заяви самият той във видео, отдадено на болестта му, отбезвята от " Монитор ".

Припомняме, че откакто усетил признаци, той си направил тест и се отделил от половинката си Теа Минкова и щерка им Амая. Въпреки това се оказва, че и те са инфектирани с COVID-19, а с изключение на тях позитивни проби дават още майката и сестрата на Теа. Самият Наум пък почувствал осезаемо усъвършенстване преди внезапно да се утежни положението му, което в последна сметка наложило приемането му в болница.

Виж още:

" Мислих си по какъв начин най-малко един човек от моите близки може също да се окаже, че се нуждае от болнично лекуване ", разяснява синът на Христо Шопов, преди да издаде, че майка му – Мариана Станишева е в лечебно заведение поради ковид.

Шопов, който преди седмици завърши фотосите към последните епизоди на " Откраднат живот: Финалът ", изясни, че няма да разяснява лечението, на която са били подложени той или неговите близки за да не подхранва концепцията за самолечение у почитателите си. Шопов се обръща към всички хора, които го гледат и наблюдават, да бъдат деликатни и да пазят себе си, само че и близките.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/shopov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР