Броени дни, след като официално стъпи на българския пазар, китайският

...
Броени дни, след като официално стъпи на българския пазар, китайският
Коментари Харесай

Vivo представи в Европа новия си флагман X80 Pro

Броени дни, откакто публично стъпи на българския пазар, китайският софтуерен колос vivo пусна в Европа и своя флагман X80 Pro 5G. Смартфонът продължава традицията на серията vivo X, която залага на блян към съвършено потребителско преживяване във фотографията и видеографията.

За задачата системата за изображения е създадена взаимно с ZEISS и дава поръчка да даде на потребителите мобилно фотографско преживяване на професионално равнище с разнородни варианти за снимане на видео.

X80 Pro комбинира класическите водещи функционалности на фотографията с първокласни ъпдейти, които трансформират vivo в марка за мобилна снимка.

X80 Pro има 32-мегапикселова предна камера и задна система с четири камери, състояща се от 50MP ултрасензорна камера с GNV датчик и оптична стабилизация на изображението, 48MP широкоъгълна камера, 12MP портретна камера с гимбъл и 8MP камера вид перископ. 12-мегапикселовата портретна камера с гимбъл е главната надстройка, която разрешава възстановяване и непоклатимост на видеото, до момента в който главната камера на X80 Pro включва и извънредно персонализиран „ ултра-чувствителен “ GNV датчик за усъвършенстване на отразяващата дарба и понижаване на разсеяната светлина. Цялата система работи в синхрон с технология, позволяваща оптимално изстудяване на повърхността.

X80 Pro за първи път дава видео режими в кинематографичен жанр. Новата функционалност ZEISS Cinematic Video Bokeh основава овално боке в общоприетото за филми съответствие 2,39:1, създавайки резултат на широкоекранен кинематографичен обектив, който може да снима високо естетични и изразителни видеоклипове.

По отношение на нощните фотоси vivo X80 Pro разчита на ZEISS Superb Night Camera. С усъвършенствани функционалности като Pure Night View, X80 Pro може да снима градски нощни подиуми, като в същото време резервира истинския тип и чувство на сцената. В допълнение, X80 Pro поддържа XDR Photo, което може да усъвършенства яснотата на изображенията.

Чипът за изображения vivo V1+ усъвършенства образното преживяването при екрана и игрите. Панорамната камера е друга нова функционалност, която в допълнение усъвършенства потребителското преживяване.

X80 Pro има усъвършенствана продуктивност на процесора по отношение на предшественика си като е конфигуриран със Snapdragon 8 Gen 1. Новият модел има и обилни усъвършенствания на батерията. X80 Pro поддържа 80W FlashCharge, до момента в който поддържа и 50W безжично FlashCharge с огромна 4700 mAh батерия. С толкоз огромна батерия, X80 Pro може да се зареди изцяло единствено за 36 минути.

В допълнение, X80 Pro е оборудван с чисто нов 3D ултразвуков датчик за огромен пръстов отпечатък, който предлага необикновено бърз развой на различаване на пръстови отпечатъци – единствено с едно допиране – отключването лишава едвам 0,2 секунди.

X80 Pro тежи 219 грама и подсигурява приятни игрови преживявания. Екранът е 6,78-инчов със 120 Hz периодичност на освежаване и резолюция 1440 x 3200.



Цени и наличия

vivo X80 Pro ще бъде разполагаем на българския пазар през втората половина на 2022 година на целесъобразна цена от 1199 евро. X80 Pro се предлага в цвят Cosmic Black.

България – 20-ият пазар на vivo в Европа

Vivo оперира в над 60 страни, а България е 20-ата страна в Европа, на която китайският бранд започва активност. Началото бе обещано преди броени дни с три модела.

Полу-флагманът, V23 5G ще се предлага на целесъобразната цена от 999 лв.. Y серията от приблизително равнище ще бъде налична на цена от 279 лв. за Y21 и 479 лв. за Y33s с опция за покупка от магазините на Технополис. Водят се и договаряния за продажба през телекомите у нас, а през четвъртото тримесечие на годината се чака прибавянето на още пет модела.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР