Броени дни предстоят до началото на изложение „Наслука - лов,

...
Броени дни предстоят до началото на изложение „Наслука - лов,
Коментари Харесай

Оръжия и екшън в „Ловен сезон 2018“

Броени дни предстоят до началото на ревю „ Наслука - лов, лов на риба, спорт “

Оръжия. Екшън. Яки и високопроходими машини. Всичко от и за офроуда. Сигурни лодки за подчинение на реки и езера. Не, не приказваме за холивудска продукция, а за едно събитие, което експертите ловци и феновете на природата чакат от дълго време.
Това е ревю „ Наслука - лов, лов на риба, спорт “ , което ще се организира в Интер Експо Център от 26 до 29 септември. Дни преди да стартира, уредниците ни дадоха да надникнем какво се случва зад кулисите.
За първи път в България
Професионализъм. Удобство. Ново измерение на способността за пукотевица. Всички тези характерности са въплътени в новата линия пушки SAUER 100, която ще бъде показана от компания ZARIMEX. С очите си посетителите ще видят Sauer 100 ATACAMA, покрита с високоустойчив слой CERAKOTE „ Desert Sand”. Всъщност това ще бъде премиера на оръжието за България.
Всичко належащо за бойното си снаряжение ловците ще открият на щанда на ВИП Оръжейни комплекси. Освен функционални, от това, което видяхме зад кулисите, измежду оръжията, които компанията предлага, участват експонати, които са същинско произведение на изкуството. Една от тях е Blaser R8 Baronesse Semi Weight 8x68S. Тя е със студено кована, флутирана Semi Weight цев с диаметър 19 мм, дължина 650 мм в диаметър 8x68S. Благодарение на професионалната си направа и лек и акуратен спусък тя обезпечава сигурен хват.
Внезапно погледът ни приковават изчистени линии, подсказващи за авторитетното наличие на Апенините. Това е ловният полуавтомат на италианската компания Vincenzo Bernardelli, показан от Rosbul Arm. Благодарение на двупозиционното ѝ газово бутало елементарно можем да преминем от леки към тежки патрони. Богато предложение от артикули ни е приготвила и компания Ros Arms Bg. Невероятно е вълнението и в мига, когато съзираме елегантната ловна карабина MANNLICHER LUXUS. Луксозният ѝ дървен приклад и алуминиевите декоративни плочи с ловни подиуми, съчетани с 3-заряден едноредов пълнител и невероятни характерности, я трансформират в мечтано оръжие за всеки ловджия.
За реализиране на високи триумфи компания Алексис ни среща с термалните принадлежности на FORTUNA, уредите за нощно виждане DEDAL-NV и DIPOL, дневните оптики на HAWKE и други. Изключителен е и асортиментът от монтажи и планки за оръжие, които компанията предлага.
Оптични уреди за положителната слука
Оптичните уреди са очите на ловеца. Затова е нужно те да бъдат комфортни, издръжливи на тежките естествени условия и най-важното – основани от точно направени и качествени детайли и материали.
Своите оферти по време на ревюто показва Оптикрон България. Сред тях са биноклите Opticron Explorer WA ED. Те са разумен избор за всеки, който желае необятно зрително поле.
Вниманието ни пленяват предложенията на Nikon Sport Optics. Като един от световноизвестните водачи в ловната оптика, компанията за поредна година ще показа водещите си артикули – бинокли, оптики за ловни оръжия и аксесоари.
Думите са малко, с цел да опишем по какъв начин се усещаме, когато с очите си виждаме оптиката Vortex Crossfire II, показана от компания АйЕсДи БГ. Характеризирайки се с висока резистентност и основаване на чист облик, продуктът предлага незабравимо преживяване и сполучлив улов за всеки ловджия.
Да овладеем водната простор
Независимо дали сме ловци, рибари, откриватели или обожаваме приключенията и адреналина, ревюто „ Наслука-лов, лов на риба, спорт “ ще ни даде опция да овладеем водната простор. С типичен тип, лесна за ръководство и опция за монтиране на в допълнение съоръжение е лодката MeggaCraft 360 S, която ще бъде показана от компанията производител Meggacraft. С добре проектираното V-дъно и лек корпус, тя може да се задвижва с мотор с мощ сред 8 - 15 к.с.
Класическа, удобна и комфортна. Да, това е MEGGACRAFT 430 – изборът, който дава опция за персонализиране и самостоятелен дизайн. Практичен избор за тези, които търсят удобството и комфорта на огромна лодка, преплетени с подвижността и лекотата на дребен кораб, лодката има компактна подпора и обезпечава повече място и опция за придвижване в лодката, без това да пречи на капитанът да я ръководи.
Макар и скрита от погледите, повдигаме заплаща и се оказваме пред лодките PEGAZUS. Сред „ топ предложенията “ е PEGAZUS 560 TOP FIHER, която разполага с преносима колона за ръководство. Благодарение на това може да се ръководи както от кабината, по този начин и отвън нея. За дневните екскурзии и лов на риба в езера и крайбрежните морски води сигурно ще се спрем на PEGAZUS 460. Лодката е динамична, лесна за глисаж и ръководство даже и с мотор с мощ от 40 к.с.
Със сигурност погледите ни ще привлекат и предложенията на KayakShop, измежду чиито оферти са каяците с MirageDrive система за задвижване. Официално ще бъдат показани и надуваемите съветски лодки POLAR BIRD.
Радваме се, че успяхме да надникнем зад кулисите и да Ви разкажем за всичко това. Остават броени дни до „ Наслука - лов, лов на риба, спорт “ 2018 . Началото е 26 септември, а мястото – Интер Експо Център.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР