Броени дни преди своя 42-и рожден ден телевизионната блондинка Мария

...
Броени дни преди своя 42-и рожден ден телевизионната блондинка Мария
Коментари Харесай

Мария Игнатова прави нещо супер екстремно за бебе

Броени дни преди своя 42-и рожден ден телевизионната русокоска Мария Игнатова стремително се е посветила на опити да забременее от към този момент не толкоз новото си гадже Ивайло Цветков - Нойзи.

Бившата стопанка на ефира крепко е залитнала по националната медицина и бабешките отвари, с чиято помощ се надява още веднъж да стане майка на солидна възраст, написа blitz.bg.

Близки до Мичето, както обичаше да назовава водещата непрежалимият професор Юлиан Вучков, описват за среща с възрастен родопчанин това лято, който трансформирал живота на Игнатова. Престарелият помак бил ясновидец и билкар, който предсказал на сладураната, че би трябвало да забременее в най-скоро време, за предпочитане преди края на календарната година, в случай че желае още веднъж да има деца.



Мария от дълго време била оформила в главата си проект да роди правоприемник на Нойзи, защото считала, че вероятно общо дете с възпитаника на Класическата гимназия ще бъде гениално като баща си и хубаво като нея. Тя обаче не смеела да показа тези проекти с половинката си, защото философът и футболен коментатор твърдо не желал да сменя пелени на остарели години, написа Уикенд.

По този мотив Игнатова решила да го сложи пред приключен факт и се подлагала на всевъзможни старешки лечения за фертилитет. Освен обичайното пиянство на зелен чай за балансиране на хормоните, те включвали и много рискови процедури като половинчасово киснене на половите органи всекидневно в запарка от женшен, описват осведомени. Преди години Аня Пенчева призна, че си е правила специфични компреси с билки и магданоз по съвет на лечителката Момера Пенчева и по този начин е заченала сина си Ангел. „ Вагиналната салата” в действителност й помогнала и единствено месец по-късно тя съумяла да забременее.

Игнатова към този момент има един поотраснал правоприемник - младежа Виктор, от дългогодишната си връзка с ВИП кръчмаря Петко Димитров. Хлапето се отглежда предпочитано от таткото.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР