Броени дни преди Страстната седмица заслужилият гражданин на Дряново -

...
Броени дни преди Страстната седмица заслужилият гражданин на Дряново -
Коментари Харесай

Ръководството на Локо поиска финансова помощ от общината

Броени дни преди Страстната седмица заслужилият жител на Дряново - Станислав Генчев, член на УС на ФК Локомотив (Дряново), и Тодор Георгиев – Председател на футболния клуб, желаеха финансова помощ от Община Дряново за застраховане на домакинските мачове и гостуванията на мъжкия внушителен тим.

В молба до Кмета и Председателя на Общински съвет те заявиха, че в спортно-техническо отношение тимът е постоянен, което демонстрират и резултатите през пролетния полусезон. Към момента Локомотив е с 8 точки, т.е. е с по-добро класиране от други 5 тима в групата за този полусезон. Локомотив (Дряново) до момента е спечелил две безапелационни победи над водещите тимове в групата – над Бдин с 4:0 и над Ком (Берковица) с 3:0 и е реализирал две равенства: като домакини, против тима на Трявна 0:0, и като посетител на Мездра 1:1.

Надеждата на управлението на клуба за поддръжка от Община Дряново идва в миг, извънредно значим и съдбоносен за оставането на тима в Трета лига. Един позитивен отговор на молбата за финансова поддръжка за тима би оказал помощ това да се случи.

Решението на УС на клуба да се изиска финансова помощ от инж. Мирослав Семов, в качеството му на градоначалник, се основава и на неговата предизборна стратегия отпреди 4 години, в която той заявява, че ще развива футбола в Дряново и ще оказва помощ на мъжкия тим, в случай че той влезе в Трета Лига.

Снимки: Радослава Кунчевска
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР