Броени дни преди премиерата на Marvel’s Spider-Man 2, Insomniac Games

...
Броени дни преди премиерата на Marvel’s Spider-Man 2, Insomniac Games
Коментари Харесай

Излезе премиерното видео към Marvel’s Spider-Man 2

Броени дни преди премиерата на Marvel’s Spider-Man 2, Insomniac Games разгласиха откриващия филмов откъс към играта, представящо част от нейния свят, герои и врагове.

Продължението на Marvel’s Spider-Man от 2018 ще ви предложи двойно по-голям свят от предшественика с още повече завършения, не един, а двама основни героя. По отношение на картата на Ню Йорк, третата игра от поредицата ще ви предложи още две огромни зони в лицето на Бруклин, Куинс и Кони айлънд. Подобна на първата игра ще има задоволително странични задачи, с които да се забавлявате, включително и някои, които ще ви доведат до босове, които не са включени в първите две игри.

Междувременно, Sony и Insomniac подвигнаха ембаргото върху ревютата на играта и както може да се чака, множеството от тях са извънредно възторжени.

„ Spider-Man 2 е най-великата игра със супергерои, правена в миналото. Точка. Начинът, по който надгражда на основите, сложени от първата игра от 2018 е ослепителен образец за това по какъв начин се прави продължение. Играта не се опасява да рискува, доставяйки едно незабравимо пътешестване, което изрично приковава вниманието ви. Другите разработчици е добре да си вземат в тази ситуация записка – това е метода да разгърнете една поредност. Spider-Man ме улови в паяжината си от първата сцена и не ме пусна до финалните надписи. А в този момент, извинете ме, само че би трябвало да се върна да играя играта – и още веднъж, и още веднъж “, написа Рет Веселенчук от страниците на CogConnected.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР