Броени дни, преди да разкрие пола на бебето си от

...
Броени дни, преди да разкрие пола на бебето си от
Коментари Харесай

Цирковете на Джулиана Гани нямат край

Броени дни, преди да разкрие пола на бебето си от служителя на реда Теодор Гецов, Джулиана Гани отново се пресети за някогашния си – фитнес инструкторът Илиян Найденов. Както е известно двамата с него имат наследник Давид. 

Така и не излиза наяве какъв е мотивът за това този път, само че е реалност, че силиконката още веднъж напомни обществено защо тъкмо му е афектирана. 
Тя и не загатна името му, защото ловко замаскира офанзивата в пояснение в обич към сегашния си обичан. В резултат Джулката забърка странна романтика.
 
„ Благодаря ти, че нямаш заболели упоритости за популярност и популярност. Благодаря ти, че не искаш да развъртвам марки или бизнеси в твое име, за полза. Благодаря ти, че постоянно си откровен и същински, а нямаш гадни схеми и проекти в главата. Благодаря ти, че ме обичаш, все пак и всички. Благодаря за това, което си ти! ”, написа Гани преди дни в Инстаграм към фотоси с Теодор, от който е бременна.

Постът предизвика почитателите й. Някои я посъветваха да не гледа в предишното повече, а единствено в сегашното и в бъдещето. Освен това решението да прави всички тези неща е било нейно и в този момент изглеждало грозно да приказва по този начин. Други пък очевидно харесаха концепцията да обсъдят отначало някогашния й, тъй като припомниха, че когато Джулката била за повторно във „ ВИП Брадър ” през 2018г., водещият бил споделил, че тогавашният й мъж Илиян звънял няколко пъти в ефир. В коментара се посочи още, че Найденов, който има фитнес във Велико Търново и своя марка чайове, очевидно доста желал да го дават по малкия екран. „ Именно ”, отвърна Джулката на този коментар.

Преди дни 31-годишната русокоска, чийто първи брак бе с фитнес инструктора Станимир Ташев, съобщи в изявление за влога на Атанас Месечков, че двата развода, които има зад тила си, до някаква степен раздрусали вярата й в мъжете, само че въпреки всичко всеки е друг и не бивало да ги поставя под общ знаменател. Много бързо се освобождавала от неправилните хора, защото може би и в двата й развода тя е била повода за разлъка. 

„ Когато нещо не ми харесва или се счупи, за жалост аз не съм от хората, които просто да го залепят, а не преставам напред, тъй като имам вяра, че животът е една красива приказка и всяка страница е друга. Не би трябвало да съжаляваме за предишното. Трябва да си градим ново бъдеще ”, съобщи Джулката.

Тя обаче не пропусна опцията да се изкаже за разправиите си с Илиян. За никого не е загадка, че двамата се разделиха с гръм и тропот, като формалният им бракоразвод бе предшестван от свирепа компроматна война. Джулката се включи от Кан в предаване по Би Ти Ви през есента на предходната година, с цел да разгласи, че се разделя с Илиян, тъй като го хванала в невярност или в планувана такава – пишел си с някаква студентка. 

После фитнес инструкторът пусна скандални записи в интернет, в които в изблик на яд Джулката сипе закани за живота му, както и тази, че с цел да го нарани, ще прати сина им в дом.
После пък силиконката изясни всичко това с реакция на засегната и гневна жена. Разводът бе напролет. Красавицата подписа съглашение с Илиян за родителските права за сина им, с цел да избегне дълга, опустошителна правосъдна борба по въпроса, както тя изясни. Оттогава насам изглеждаше, че двамата са се помирили и споделят грижите за сина си. Затова русокоската изненада тези дни, когато в Инстаграм напомни за прегрешенията на някогашния в нейните очи, а в изявлението си пред Атанас Месечков съобщи: „ Нещата, които се случиха, се случиха, тъй като той по този начин пожела. Защото аз не виждам да има фамилии, които да нямат в никакъв случай никакви кавги. Да, и ние сме имали кавги, експлоадирания, това съгласно мен е нещо обикновено. Просто той трансформира нашата връзка във война, а детето – в съдия, което като че ли застана сред нас. И това го направи за ПР, съгласно мен ”.

Така или другояче всичко това към този момент е в предишното. Силиконката вижда постоянно сина си Давид. Все акцентира какъв брой е щастлива с новия си обичан Теодор, от който е бременна, макар че наскоро се разчу за кавги посред им. Джулката претендира и за напредък в професионален проект. Тя изясни, че сега разработвали нейна лична линия добавки. Кои са те не стана ясно, нито детайлности за добавките. Сигурно е единствено, че ще са с марка, благосъстоятелност на Джулката. 
„ Защото не може цялостен живот да се популяризира за другите, би трябвало и за себе си ”, изясни тя. 

Блондинката ще продължава да популяризира в обществените мрежи и други марки, защото изкарвала положителни пари. Затова не е работила по специалностите, които е изучвала. Тя е приключила Музикалното учебно заведение в Пловдив, след което учи в Консерватория. Завършва и „ Икономика на туризма ”. Има две магистратури – едната е „ Управление на европейски планове ”, а втората е музикална. 

„ Може би към този момент на назад във времето остава това, което съм учила, само че пък в последна сметка това ми е като една инвестиция за бъдещето, тъй като в никакъв случай не се знае дали няма да реша да се занимавам с това. Едва ли ще бъда инфлуенсър до 50 години, примерно ”, съобщи Джулката. Напоследък имала оферти за колаборации в чужбина. Скоро щяла да взе участие в интернационалния конкурс „ Мис Европа Интернешънъл ”, в който ще се конкурира с девойки от 50 страни. 

„ Ще забележим аз в този момент на кое място ще се наредя ”, сподели Джулката. Тя призна, че мечтае за графа в „ някакво готино положително предаване ”.
Що се отнася до персоналния й живот, към този момент женитба № 3 няма да има. „ Имам такова предложение, само че на този стадий по този начин мисля да го оставя да изчака ”, показа русокоската, припомняйки какви неща й се случили в последно време. 
„ И някак си не споделям, че би трябвало да има човек, който ще се появи и ще обере негативите за всички някогашни, само че въпреки всичко аз към този момент си имам повече от едно мислено “.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР