Броени дни остават, докато дискотеките, клубовете и нощните заведения отново

...
Броени дни остават, докато дискотеките, клубовете и нощните заведения отново
Коментари Харесай

Падания, счупени зъби, подпалвания: Родните изпълнители, които са каръци на сцената

Броени дни остават, до момента в който нощните заведения, клубовете и нощните заведения още веднъж отворят порти за своите клиенти. Те ще работят с някои ограничавания поради ограничението на пандемията от COVID-19, само че тяхното действие значи глъдка финансово успокоение за всички заети в бранша. 

Вече със ангажиран календар за участия могат да се похвалят доста от известните родни реализатори, а през днешния ден ви припомняме някои от тяхните най-каръшки осъществявания точно на участия. 

Виж още: Рапъри в отмора: Pavell & Venci Venc' заведоха половинките на Малдивите, съблазняват със снимки 

Най-пресният случай, несъмнено, е с Иво Димчев , който се похвали с над 300 домашни концерта за последната година. На един от тях пял в една кухня за рожден ден. " Зад мен се печаха едни пържоли в печката, на два пъти си подпалих задника! На масата една голяма мега вкусна баница. После ми завиха за у дома ", споделя ексцентричният реализатор, представен от " Телеграф ". 

Оказва се, че едни от най-честите проблеми на изпълнителите по време на участия са свързани с... зъбите! Такава история имат Емануела и Васил Найденов

Виж още: Суета и грижа: Цвети на Криско с неповторима процедура след раждането... грижи се за гръбнака си 

" Излизам на сцената в една дискотека, в която имах присъединяване, сега в който споделих първата дума и предният ми зъб изпада някъде из салфетките. В суматохата се пробвах да кажа на защитата, че би трябвало да отида в офиса ", споделя Емануела. В последна сметка озвучителят ѝ намерил зъба, намерил и лепило, залепили го и Емануела траяла присъединяване си.

При Васил Найденов пък става въпрос даже за два и то предни зъба! Това се случва в навечерието на 14 февруари, а целият ден на Св. Валентин естрадната легенда прекарва в дентална клиника.

Виж още: Алекс Раева се похвали с значимо събитие в живота си - дъщеричката ѝ проходи!

Бони и Анелия пък са падали на сцената. Клипчето с първата бе същински шлагер в обществените мрежи и бе гледано над 200 хиляди пъти. 

Напът да влезе в тази ранглиста е и Преслава , която показа, че не помни към този момент текстовете на някои от песните си. " Забравила съм си текстовете, тъй като аз забравих, че съм певица даже. Толкова време не съм ги пяла тези песни, че то е обикновено ", споделя тя.

Изображение: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006618947556
https://www.instagram.com/ivo_dimchev/
https://www.instagram.com/emanuelaofficialll/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР