Броени дни остават до Великден, а приготовленията за големия християнски

...
Броени дни остават до Великден, а приготовленията за големия християнски
Коментари Харесай

Къде ще прекарат пловдивчани Великденските празници?

Броени дни остават до Великден, а приготовленията за огромния християнски празник към този момент са в разгара си. 8 от всеки 10 пловдивчани ще прекарат Великденските празници у дома . Това демонстрират резултатите от анкетата на  TrafficNews , в която са гласували общо 8 693 пловдивчани.
Прочетете още
Общо 10% от интервюираните са показали, че няма да честват , като в основата на решението им най-вероятно е възходящата инфлация и по-големите разноски към празниците. Голяма част от българите изпитват съществени усложнения към този миг, като всеобщото покачване на цените на стоките и услугите затруднява доста семействата им.

Със сигурност доста по-евтина би излязла организацията на тържество в домашни условия, в сравнение с някой курорт или зад граница. Въпреки това 7% от интервюираните са показали, че ще прекарат Великденските празници в чужбина . Ценовите пакети за посрещането на новата година в чужбина в огромен % са по-достъпни за разлика от предложените  у нас.

Повече по тематиката можете да прочетете тук:

Трима на 100 от гласувалите пловдивчани пък са решили, че ще посрещнат празниците в някой от българските курорти . Справка на  TrafficNews  в платформите за онлайн резервации пък демонстрира, че свободни къщи за посетители край Пловдив към момента се намират, макар повишението на цените на офертите, които се оферират.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР