Броени дни остават до старта на Един за друг“ -

...
Броени дни остават до старта на Един за друг“ -
Коментари Харесай

Бивша адреналинка от Господари на ефира влиза в Един за друг“

Броени дни остават до старта на „ Един за различен “ - предаването, което ще понесе феновете на крилете на любовта. С трима водещи, доста изненади и нови сантиментални провокации на 17 февруари от 20:00 ч. ефирът на Нова тв ще посрещне участниците в сезон 4 – двойки, решени с цената на всичко да потвърдят, че са един за различен. Актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се причисли към лъчезарния Емо Чолаков, с цел да провокират себе си в една шеметна любовна конкуренция.

„ За първи път с моята брачна половинка сме дружно пред камера. Много е хубаво и особено за двамата. Новият сезон на предаването е извънредно атрактивен и добре фиктивен. Има хора с разнообразни характери и специалности, само че те съумяват да запазят позитивното въодушевление от самото начало “, показа Краси Радков в „ На кафе “. Неговата нежна половинка Станислава Ганчева добави, че харесват всички двойки, а най-трудната част от играта е раздялата с участниците във вилата на любовта.  

„ Благодаря на Краси и Станислава, че се причислиха към екипа, те са страхотни сътрудници. Нямаше по какъв начин да имам по-подходяща компания. Изненадан съм от мащаба на игрите тази година – те са напълно нови и доста зрелищни “, разяснява от своя страна водещият Емо Чолаков..

Новият сезон на „ Един за различен “ е подготвил повече от атрактивен каст с участници с разнообразни специалности от цяла България - Силистра, София, Хасково, Свищов, Варна, Бургас, Сливен, Кюстендил и други Сред тях има влогъри, стилист, правист, ветеринар, програмист, учители, пожарникар, а една от дамите е някогашна адреналинка от " Господари на ефира ". Част от участниците са женени от дълго време, а други са дружно единствено от няколко месеца. Една от двойките е влизала в клетка на 200-килограмов тигър, а в друга - сътрудниците са разведени. Най-младите участници са на 23 години, а най-възрастният – на 48. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР