Броени дни остават до началото на 39-то издание на Международното

...
Броени дни остават до началото на 39-то издание на Международното
Коментари Харесай

Броени дни до 39-то издание на Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА


Броени дни остават до началото на 39-то издание на Международното туристическо ревю ВАКАНЦИЯ & СПА.

В три вълнуващи дни, отдадени на магията на пътуванията ще посрещнем в ИЕЦ - София представители на туристическата промишленост от 15 страни. Ще открием непознати дестинации, новаторски услуги и технологии, ще отговорим отговорим на редица въпроси, ще чуем нови хрумвания от специалистите, които споделят своя опит и прогнози за развиване.

Акцентите в програмата на ВАКАНЦИЯ & СПА 2023 търсят решения, както на някои дълго обсъждаи и познати тематики, по този начин и на въпроси подбудени от новите действителности на туристическото търсене.

Активното присъединяване и ангажираността на изложителите в работната и презентационната стратегия на ревюто ни подтикна да включим тематика, която считаме за извънредно значима за туризма във всичките му форми – информацията в общественото пространство. Журналисти, ПР експерти и маркетолози от години разискват имиджа на българския Туризъм и успеваемостта на рекламата в този, по този начин внимателен и сензитивен към страстите бизнес. В полемиката КАУЗАТА НА ДОБРАТА ЖУРНАЛИСТИКА В ТУРИЗМА ще поговорим точно за силата на медиите, за нови форми за създаване на имидж, за това вслушват ли се медиите в посланията на страната и бизнеса.

„ 1001 аргументи да работиш в туризма “ е приказното заглавие на една сериозна тематика. АСОЦИАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ ще дискутира по какъв начин да възстановим доверието в туристическия бранш като място за професионална реализация.

За ролята на атракционите, фестивалите и културните събития като запас за развиването на туризма ще приказваме с представители на знакови обекти и уредници на паметни събития. Ще научим кои са новите софтуерни решения и информационни канали, които ще трансформират в пазара идващите години.

„ Вита рама “ ще ви показа първият веган хотел у нас, а за слънчевата страна на живота ще ви опишат нашите посетители от Малдивите.

Българските общини обичайно са с интензивно и атрактивно присъединяване в ревюто. В живота на Второто българско царство, борбата при Клокотница, фамилията на цар Иван Александър и последните дни на Търновското царство ще ви потопи експозицията на Царевград Търнов, а на щанда на Велинград ще се докоснете до царството на спа прекарванията и благосъстоянието на минералните води.

Виненият туризъм е част от представянето на община Пловдив, а нашите сътрудници от Асоциацията на винените експерти ще ни заведат на странствуване в пет български винарски района и емблематичния Ден на мавруда. Още на откриването танцов състав „ Малинарка “ и фолклорен клуб „ Танцувай за здраве “ от Берковица ще показват очарованието на нашите обичаи и традиции като ни потопят в магията на локалния фолклор.

Туризмът на прекарванията, винения и гасторономически туризъм ще показват някои известни гръцки райони в нова светлина. Ще потърсим отговор на редица въпроси, като утопични упования или действителни са възможностие за зеления туризъм в събитието на Министерство на туризма, както и за какво да сътворяваме бранд на туристическа дестинация, и по какъв начин сполучливият бранд може да трансформира дестинацията в желано място за посещаване. Тези и още доста завладяващи тематики ще ви чакат в семинарните зали на ВАКАНЦИЯ & СПА 2023.

На 17 февруари, петък, би трябвало да сте в залите на ВАКАНЦИЯ & СПА, с цел да грабнете някоя от премиите в томболите за гости, проведени от Link Mobility и Vasiliadis Travel.

Не забравяйте да запазите тези дати – 15-17 февруари, Интер експо център, София.

Пълната стратегия и участниците в събитието ще намерите на уеб страницата https://holidayfair-sofia.com
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР