Броени дни остават до кастинга за Мис България Пловдив 2022.

...
Броени дни остават до кастинга за Мис България Пловдив 2022.
Коментари Харесай

Избират новата “Мис България Пловдив“ 2022! Ето кога и къде ще се проведе кастингът

Броени дни остават до кастинга за „ Мис България Пловдив ” 2022 . Той ще се организира на 16 октомври от 16:00 часа , а мястото, в което най-красивите дами под тепетата ще се съберат, е   , част от мегакомплекса  .
Прочетете още
Тогава ще бъдат определени най-достойните пловдивчанки, които ще се състезават за влиятелната корона. Всяка дама, която счита, че е подобаваща за тази купа може да се яви на кастинга, на който професионално жури ще подбере най-достойните претендентки.



Официалният конкурс ще се организира през ноември месец, като събитието ще се състои още веднъж в , а победителката ще показа града ни на състезанието „ Мис България ”. В конкуренцията могат да взимат присъединяване девойки на възраст сред 17 и 25 години, с атлетично телосложение и подготвени да показват почтено нашия град на разнообразни събития, корици на фешън издания, ревюта и излъчвания.

Деана Господинова , която е основен уредник на състезанието и районен представител на фешън организация „  Визаж ” съобщи, че дамите, които ще стигнат до финала би трябвало да имат наличие на сцената, да бъдат усмихнати, чаровни и естествени.



За информация и авансово записване: 0888501230 и 0895529310.

Короната на новата носителка ще съобщи миналогодишната победителка на купата " Мис България Пловдив " 2021- Стела Гечева . Тогава на сцената на известния клуб излязоха 12 зашеметяващи участнички, които бяха определени на прелиминарен кастинг, само че Стела съумя да впечатли жури и аудитория с сексапил и харизма, като даже стана и първа подгласничка на състезанието „ Мис България ” 2021.



Конкурсът за хубост “Мис България ” започва през 1929 година, когато купата печели Люба Йоцова. През 1967 година купата сграбчва известната актриса Бранимира Антонова, а през 1995г. става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на интернационалния конкурс за хубост “Мис Свят ”.

През годините надпреварата за най-красивите българки се трансформира в ослепителен театър, а купата “Мис България ” е фантазия на всяка българка.В състезанието могат да вземат участие неомъжени българки сред 17 – 25 години, които би трябвало да имат хубост, гений, харизматичност, театрално държание, необятна обща просвета и благодушие. Сред известните победителки през годините са Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Ивайла Бакалова, Славена Вътова и други.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР