Броени дни остават до абитуриентските балове за 2021 г. Какви

...
Броени дни остават до абитуриентските балове за 2021 г. Какви
Коментари Харесай

Преди баловете: Зрелостници с оригинални покани към класните си ръководители

Броени дни остават до абитуриентските балове за 2021 година Какви изненади са подготвили зрелостниците и кои са най- впечатляващите предложения за празненствата?

В междинното учебно заведение „ Нешо Бончев “ има 45 зрелостници. Всички те към този момент са подготвени за своя бал. А с цел да покажат признателност на своя класен началник, 12-класниците приготвиха и специфична изненада.

Снимка: btvnovinite.bg

Приготвят покана с доза терзание, само че и доста неспокойствие. И по нетрадиционен метод.

„ Нашата класна е учител по химия и тя е преподавател, който е влюбен в специалността си. Подготвихме й огромен афиш с детайлите от Менделеевата таблица. Решихме, че това ще е най-хубавият метод “, споделя ученичката Татяна Куртева.

Снимка: btvnovinite.bg

12-класниците сами вършат плаката, а подготовката им лишава седмица. Учителката остава без думи и се разплаква от изненадата.

С огнени букви и доста обич – по този начин зрелостниците от Професионалната гимназия по хранителни технологии в Пловдив пък споделиха благодаря на своята класна и я помолиха да е част от тяхното довеждане докрай.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Искахме да получи нещо автентично. Ние сме нейният финален випуск. Трябваше да остане хубав и персонален спомен “, споделя Мартина Точева.

Повече от месец търсят компания, която да реализира огнената изненада.

Тази година близо 50 хиляди зрелостници се чака да отпразнуват абитуриентския си бал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР