Броени дни ни делят от новия месец април. В цялата

...
Броени дни ни делят от новия месец април. В цялата
Коментари Харесай

4 зодии, за които април ще е прекрасен

Броени дни ни разделят от новия месец април. В цялата блъсканица към обстановката с COVID-19 всички ние имаме потребност да чуем и прочетем нещо позитивно, което да ни даде кураж да продължим напред с усмивка. В такива моменти и астрологичната прогноза съставлява лъч вяра и през днешния ден ще погледнем точно към нея, с цел да разберем кои зодии ще се радват на благоденствие и повече положителни моменти през април. Вижте кои са те.

Телец

Скъпи представители на земната зодия Телец, чака ви месец на креативност, творчество и неизчерпаема сила. Април несъмнено ще ви донесе доста мотиви за горделивост и наслада. Вие ще сте като магнит, който ще притегля неустоимо непознатото внимание и ще бъдете в неговия център.

Особено ще го усетите по отношението на представители на другия пол, които ще бъдат мощно привлечени към вас.

В средата на месеца ще се усетите в доста буйно въодушевление, изключително в дните към 15 април. Много е допустимо в този интервал романтиката да владее живота ви и всичко в него да е на тематика Любов. Не е изключено някои представители на зодията да изпитат доста мощни и незабравими страсти точно в този интервал.

През месеца ще имате близки връзки с представители на зодиите Лъв и Водолей, които ще изиграят значима роля в събитията от интервала.

Към края на месеца може да получите нови благоприятни условия за спомагателни приходи, което ще ви помогне за бюджета.

Важни дати за април месец: 8, 11, 16, 24, 29.

Рак

Април ще ви радва с уют и комфорт, скъпи Раци. Ще прекарате повече време със фамилията и обичаните си хора. Очаква ви спокоен интервал, без особени разтърсвания и проблеми.

Хармоничната конюнктура в дома ви ще ви радва.Фокусът през новия месец ще бъде върху възприятията, които изпитвате. Възможно е от време на време да изпитвате носталгия защото много време ще прекарвате вкъщи и ще страдате за обществените си контакти, само че имайте самообладание и скоро още веднъж ще им се наслаждавате. Използвайте този интервал, с цел да се посветите на фамилията си и да изгладите всички различия. Сега е моментът да изчистите грешките от предишното и да започнете начисто.

В професионален проект са вероятни разтърсвания и леко напрежение, само че в случай че послушате интуицията си, може елементарно да разрешите проблематичните обстановки.

През месеца всичко ще се случва както вие желаете. През интервала изключително внимание ще изискват по-възрастните ви родственици и вие с любов ще се грижите за тях.Ако някой от тях или различен възрастен другар ви даде съвет, вслушайте се деликатно, допустимо е да ви бъде от помощ.

Важни дати: 2, 6, 9, 17, 21.

Везни

Скъпи представители на зодия Везни, през месец април ще имате прелестни благоприятни условия да покажете на какво сте способни в действителност и за какво другите би трябвало да ви почитат и зачитат.

Кариерата ви несъмнено ще бележи напредък и ще се радвате на признанието както на ръководителите ви, по този начин и на сътрудниците ви. Възможно е да срещнете по пътя си и недоброжелатели, които ви завиждат, само че вярната тактичност е просто да ги игнорирате.

Възможно е да поемете нови отговорности, съпроводени от спомагателни доходи.

През месеца ще бъдете отдадени освен на работата, само че и на фамилията си. Ще имате много задължения около околните си, по тази причина избягвайте непотребното напрежение и паники. Помислете по какъв начин да си осигурите повече приятни преживявания и релаксиращи моменти.

В любовен проект нещата ще са прелестни също. Любовта ви ще разцъфти в унисон с пролетта. Ще се радвате на естетика във връзката си. Възможно е някои представители на зодията да получат предложение за брак или да възнамеряват към този момент женитба.

Към края на месеца са вероятни неприятни обстановки, свързани с финансови проблеми, само че в случай че сте деликатни, ще ги разрешите бързо.

Не харчете ненужно и избягвайте разточителствата, с цел да не попречат на бъдещите ви проекти за по-сериозни и огромни покупки.

Важни дати: 6, 18, 19, 20, 28.

Риби

Април ще ви даде чудесни благоприятни условия да осъществите всички свои остарели проекти, благи Риби. Ще можете да завършите значими планове, които от дълго време отлагате или пък са се проточили във времето. Някои от вас може да започват и личен бизнес, а интервалът е повече от удобен за това начинание.

Прекрасното е, че в главата ви ще нахлуват хиляди мисли, като множеството от тях ще са чудесни хрумвания и ще ви бъдат от изгода в работата.

Добре е обаче да бъдете нащрек за някои не толкоз доброжелателни хора към вас, които ще стартират да ви завиждат точно поради силата, идейността и творчеството, които ще бликат от вас. Хубаво е, че в допълнение към вашите истински хрумвания ще имате свободата да ги осъществите, като вашите шефове или сътрудници ще ви се доверят изцяло.

Можете да сте сигурни, че нещата ще се случват по метода, по който вие желаете и вие ще сте управителната сила през интервала.

Изключително значимо е да се вслушвате по-често в интуицията си, в мислите си, даже и на моменти да ви се костват налудничави. Именно те могат да ви донесат огромния триумф и пробив, по тази причина не подценявайте нищо.

Периодът е плодороден за развиване на вашите занимания и разширение на ползите ви.

Водещото през април ще е работата, само че това не значи да забравите околните си и обичаните си хора. Отделете време и за тях, покажете им обичта си. Не забравяйте, че те са хората, които са постоянно до вас и можете да разчитате на мнението им.

Важни дати: 1, 4, 11, 13, 18. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР