Броени часове преди началото на финалния турнир за Money +

...
Броени часове преди началото на финалния турнир за Money +
Коментари Харесай

Живко Желев: Надявам се турнирът Money + Купа България 2023 да бъде много оспорван

Броени часове преди началото на финалния шампионат за Money + Купа България 2023, волейболен Пазарджик приветства почитателите на спорта. 
На специфична конференция, състояла се този четвъртък в гранд хотел “Хебър ”, Живко Желев (президент на НВЛ), Тодор Попов (кмет на община Пазарджик), Александър Иванов (президент на ВК Хебър Волей) и Атанас Върбанов (Маркетинг шеф на НВЛ) приказваха пред медиите, споделяйки високите си упования по отношение на събитието, което ще владее сърцата на волейболните почитатели в идващите три дни. 



“Искам да благодаря на уредниците от Пазарджик - ВК Хебър Волей и Община Пазарджик, че за следващ път се ангажират с организирането на Купата на България - събитие, което е знаково за нас. 
Пазарджик сподели през последните години, че има страхотна традиция, има страхотна аудитория. Надяваме се, че тази година ще стане огромно шоу, с цел да зарадваме почитателите в града, както с добра игра, по този начин и с позитивни страсти в целия шампионат. Надявам се шампионатът да бъде доста оспорван. 
Всяка среща ще бъде предавана телевизионно по b1b.box, а във финалния ден с изключение на край за Money + Купа България 2023, ще се състоят и финалите за Money + Kупа България Висша Лига 2023, както и край за Купа България 2023 - дами. Особено доста се вълнуват клубовете от Висша лига - провежда се превоз, рейсове, чакаме съществено наличие и за този край в неделя.
Искаме да благодарим и на спонсорите, които от тази година имаме - подписали сме контракт за 6 години, тъй че шампионатът за Купата на България е гарантиран с финансиране ”, съобщи президентът на Националната волейболна лига (НВЛ) Живко Желев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР