Броени часове остават до третото специално издание на веригата бойни

...
Броени часове остават до третото специално издание на веригата бойни
Коментари Харесай

Броени часове до SENSHI CUP, бойният киокушин турнир тази вечер на живо, от 20:00 часа

Броени часове остават до третото особено издание на веригата бойни церемония вечери SENSHI.

SENSHI Cup ще стартира през днешния ден, от 20:00 часа, в aмфитеатъра в Камчия и ще продължи на 4 юли, още веднъж с начален час 20 часа. Тогава ще се играят и полуфиналите и финалите.

Всички дуели ще бъдат предавани онлайн в една от най-големите интернационалните онлайн малките екрани за бойни спортове www.Fite.tv, на www.Boec.bg и на www.kwunion.com

Първият по рода си шампионат SENSHI Cup за пръв ще показа на публиката оспорвани борби единствено по карате киокушин по разпоредбите на нов устав на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Той включва фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са разрешени даже хвърляния и удари с лакти. Двубоите на SENSHI Cup ще са общо 27, като от българска страна в шампионата ще се включат трима българи - Николай Йоргов, Петър Стойков и Георги Георгиев.
 Травма провали дебюта на Искрен Иванов на SENSHI
Травма провали дебюта на Искрен Иванов на SENSHI

Сменя го Георги Георгиев

Йоргов и Стойков имат опит на церемония вечерите SENSHI, а за Георгиев това ще е дебют. Сред бойците, които ще се изправят на кръга довечера, са представители от Таджикистан, Казахстан, Русия, Украйна, Беларус, Армения, Иран, Румъния, Турция и Унгария.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР