Броени часове остават до началото на тържествената програма за запалването

...
Броени часове остават до началото на тържествената програма за запалването
Коментари Харесай

Броени часове остават до запалването на коледните светлини в Благоевград

Броени часове остават до началото на тържествената стратегия за запалването на коледните светлини в Благоевград.

Днес, в 18.30 часа, кметът на община Благоевград доктор Атанас Камбитов, дружно с децата на Благоевград, Дядо Коледа и Снежанка ще възпламенят алегорично хилядите светлини на елхата на площад „ Георги Измирлиев “, оповестиха от общината.

По традиция, церемонията по запалването на светлините ще стартира с шествие, което ще тръгне в 18.15 часа от Съдебната палата. Празничното шествие, ще стигне до площад „ Георги Измирлиев “, където на особено издигната сцена, поданици и посетители ще посрещнат водещата Мария Силвестър, която ще се погрижи за положителното въодушевление на благоевградчани. Децата на Благоевград ще зарадват присъстващите с познати и обичани осъществявания до идването на самия Дядо Коледа.

Много изненади и празнични провокации чакат публиката, а уредниците от Община Благоевград дават обещание и тази година да бъде магично. Със символичното запалване светлините на града, се слага началото и на богатия от събития Коледен фестивал, който тази година се минава под мотото „ Следвай звездата, озари пътя! “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР