Броени часове остават до битката за Суперкупата на Европа. За

...
Броени часове остават до битката за Суперкупата на Европа. За
Коментари Харесай

Родните привърженици на "Ливърпул" в Истанбул: Ние пак сме тук!

Броени часове остават до борбата за Суперкупата на Европа. За пръв път новият притежател на трофея ще бъде избран след британски двубой. " Ливърпул " и " Челси " се сблъскват на " Водафон Арена " в Истанбул.

Студиото ни преди " Ливърпул " - " Челси " стартира от 21:00 ч. по bTV Action.
Българските почитатели на " Челси " чакат " синя " победа в Истанбул (ВИДЕО) Студиото ни преди "Ливърпул " - "Челси " стартира от 21:00 ч. по bTV Action
Българските последователи на " Ливърпул " в Истанбул оповестиха " Ние отново сме тук! ". Те се надяват на нов успех на своите любимци в турския град, който им донесе доста наслада през 2005 година, когато мърсисайдци, водени от легендата Стивън Джерард, победиха " Милан " с дузпи във финала на Шампионската лига.

Част от мненията, които събрахме за вас:

" Стиви Джи е споделил, че даже на Луната да се играе мачът, " Ливърпул " постоянно ще има най-вече почитатели. Те ще пълнят целия регион, в който се веселят "

" Два гола на Фирмино, един на Салах. Мо в този момент е лицето на тима. Целият свят го харесва. Все отново ние мислим, че това всичко е с помощта на Юрген Клоп и на положителната организация в клуба, която ни липсваше три десетилетия. Надяваме се да остане най-малко още 5 години. Тогава към този момент няма кой да ни бие, ще вземем най-малко 5-6 следващи Шампионски лиги "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР