Броени часове ни делят от старта на Световното първенство в

...
Броени часове ни делят от старта на Световното първенство в
Коментари Харесай

Gong.bg ще излъчи на живо с картина всички мачове от Световното първенство в Катар

Броени часове ни разделят от старта на Световното състезание в Катар 2022, като уеб сайтът Gong.bg ще даде на своите читатели и фенове най-интересните и любопитни вести, видеа, изявленията и разбори в специфичната секция World Cup 2022.

По традиция от последните огромни футболни конгреси, Gong.bg ще предложи лъчение онлайн с картина на своите фенове, които ще могат да гледат всички мачове (64) от Мондиала, с мненията на екипа от DIEMA XTRA.

Стартът на конкуренцията ще бъде на 20.11 от 18,00 часа, като директен спор ще си дадат домакинът – Катар, който ще мери сили с амбициозния отбор на Еквадор. Финалната среща на първокласната сцена „ Лусаил “ ще се играе на 18-и декември от 17,00 часа.

Отделно на срещите в специфичната видеосекция на Gong.bg читателите ще могат да гледат огромен набор от видеа, свързани с тимовете в емирството, както и ще получават в допълнение и извънредно наличие за Катар 2022.

Също по този начин в нашия уебсайт всички читатели ще могат да играят сериозен брой игри, свързани с идния Мондиал, като за задачата няма да е нужна регистрация.

Oт 20-и ноември светът ще бъде Мондиал, а всички ние тръпнем за старта на мачовете в Доха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР