Броени часове ни делят до голямото шоу на DUBIOZA KOLEKTIV

...
Броени часове ни делят до голямото шоу на DUBIOZA KOLEKTIV
Коментари Харесай

Посрещаме DUBIOZA KOLEKTIV утре вечер в зала “Арена Армеец”

Броени часове ни разделят до огромното шоу на DUBIOZA KOLEKTIV в петък 29 ноември, в зала " Арена Армеец ". Веселата тайфа да показа у нас най-известните си части и някои от новите такива, които ще влязат в идния им нов албум, които пък излиза през януари следващата година. Сред тях е и напълно новата им обща ария с Manu Chao - " Cross The Line ", която към този момент е обичана на почитателите. DUBIOZA KOLEKTIV се чака да стъпят на сцената тъкмо в 21.00 ч., а преди тях в 19.30 ч., шоуто ще открият македонците от dub reggae бандата Conquering Lion. Входовете на зала " Арена Армеец " ще бъдат отворени в 18.30 ч. Организаторите от Stroeja предлагат на публиката да не идва в последния миг, с цел да бъде влизането комфортно и удобно. След огромното шоу са оповестени не едно, а две афтър партите - в клуб " Stroeja " и в клуб " Teрминал 1 ". Организаторите прецизират, че музикантите са поканени и на двете места, а дали и кое тъкмо ще предпочетат - скоро ще разберем Важното е, че и в двата клуба музиката и настроението ще са съобразени и подчинени на огромното събитие в петък вечер.

Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV с подгряващи Conquering Lion на 29 ноември в " Арена Армеец " се продават с цялостна мощ извънредно в системата на Eventim.bg. Все още могат да се закупят и от: офис на Eventim на ул. " 6-ти септември " 58, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса " Арена Армеец ", Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард ", книжарница „ На спирката ". Цената им е от 35 до 45 лева съгласно мястото в залата. Билети можете да поръчате ТУК.
Лица под 18 години ще влизат наложително с пълновръстен компаньон, притежаващ постоянен билет. Всеки компаньон на малолетни или малолетни лица под 18 годишна възраст, би трябвало да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук или да получи на входа.
Деца до 7 години, в това число, влизат гратис, придружавани от родител или упълномощено от родител лице, като за гратис влязлото/те дете/деца не се поставя седящо място.
В България и по света DUBIOZA KOLEKTIV са известни с избухливите си изяви онлайн и не инцидентно бандата включва страната ни в турнетата си за следващ (6-ти) път. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари следващата година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР