Бритни Спиърс заяви, че не вярва вече в Бог заради

...
Бритни Спиърс заяви, че не вярва вече в Бог заради
Коментари Харесай

Бритни Спиърс: Баща ми трябва да лежи в затвора до края на живота си 


Бритни Спиърс съобщи, че не има вяра към този момент в Бог поради метода, по който фамилията ѝ се е отнасяло с нея по време на съвсем 14-годишното настойничество, наложено ѝ от нейния татко, с цел да управлява всички аспекти на живота ѝ. Певицата изясни това посредством аудиосъобщение, споделено в Инстаграм, което след това изтри, само че изданието Page Six съумя да транскрибира, преди да бъде заличено. В записа изпълнителката на Toxic дава отговор на неласкавите мнения на 15-годишния си наследник Джейдън, направени за нея в скорошно изявление, написа в. Сега.

„ Бог, в случай че съществуваше, не би разрешил да се случи с мен това, което ме сполетя. Не имам вяра към този момент в Бог заради метода, по който ме третираха моите синове и фамилията ми. Вече няма нищо, в което да имам вяра. Атеистка съм “, споделя поп принцесата.

Гласовото известие главно се концентрира върху изказванията на младежа Джейдън Джеймс, който приказва за връзката с майка си в неотдавнашно изявление пред Daily Mail. Момчето ще навърши 16 на 12 септември. Той и по-малкият му брат, 14-годишният Шон Престън, са децата на Бритни от някогашния ѝ брачен партньор Кевин Федърлайн, който е основният им аставник и също е бил интервюиран. Двамата юноши през юни отхвърлиха да участват на бракосъчетанието на певицата със настоящия ѝ другар Сам Асгари. Пред английското издание Джейдън споделя, че той и брат му в този момент не прекарват време с майка си, само че се надяват да възобновят контактите, когато тя се „ усъвършенства душевен “. Той също по този начин пази и дядо си Джейми Спиърс, като акцентира, че той просто се е опитвал да бъде добър татко, вземайки щерка си под своето наставничество.

Звездата неведнъж е упреквала другите членове на фамилията си, в това число майка си и сестра си, че не са я защитили и не са ѝ помогнали по време на попечителството. Сега тя атакува и първородния си наследник. „ Джейдън, като осъждаш държанието ми, тъкмо както цялото ми семейство постоянно е правело – „ Надявам се, че ще се усъвършенства, ще се апелирам за нея “…За какво ще се молиш? Продължавам да работя по този начин, че да заплащам адвокатските възнаграждения и къщата ѝ (на майка си Лин Спиърс) “, споделя в заличеното известие Бритни, като показва съмнение, че хейтърските мнения на Джейдън са подбудени от боязън, че финансовите ѝ отговорности към синовете ѝ скоро ще приключат. „ Искаш да съм по-добре, с цел да продължа да давам на татко ти 40 000 $ месечно? Или повода, заради която вие, момчета, сте решили да ме ненавиждате, е, че след две години бихте могли да не получавате повече нищо? “, пита певицата.

Чрез Инстаграм Бритни Спиърс споделя на Джейдън, че се нуждае от „ безусловна обич и поддръжка “ от фамилията си, без унизителни мнения за душевното ѝ положение. „ Тъжно ми е, че никой от вас не ме оцени като човек “, признава тя на децата си в клипа. „ Бяхте очевидци какво е било моето семейство за мен. Чувствам, че обичате скрито да казвате, че нещо не е наред с мен “.

Носителката на „ Грами “ напомня и един диалог, който е имала с Джейдън, преди той и брат му да решат да спрат да я посещават. „ Седнах в кухнята, погледнах ви право в очите и споделих: „ Как по този начин няма да ви виждам повече, момчета? “, а ти ми отговори: „ Мамо, това ще се промени “. Ти и брат ти постоянно ме оставяхте в онази къща два часа по-рано. Престън спеше. Ти свиреше на пианото от самото начало. Ако не бях ви затрупвала с дарове и не ви бях приготвяла фантастична храна в никакъв случай нямаше да бъдете задоволително удовлетворени “, разяснява разочарованата майка. Поп иконата не пропуща да нападне за следващ път ѝ татко си: „ Честно казано, той би трябвало да лежи в пандиза до края на живота си “, избухва тя.

Джейми Спиърс не е имал контакт с внуците си, откогато през 2019-а получи 3-годишна ограничаваща заповед поради домашно принуждение след хипотетичен случай с Престън. Въпреки това през март 2020-а в живо включване в Инстаграм Джейдън го дефинира като добър дядо и споделя страха си той да не почине.

Бритни Спиърс приключва посланието си, като още веднъж акцентира, че бездействието на фамилията да постави завършек на настойничеството ѝ и изпращането ѝ за 4 месеца в психиатрична клиника през 2019 година срещу волята ѝ са прекършили нейната религия във висшата мощ, оповестява fakti.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР