Бритни Спиърс винаги е имала обтегнати отношения със семейството си,

...
Бритни Спиърс винаги е имала обтегнати отношения със семейството си,
Коментари Харесай

Бритни продължава опитите да се помири със семейството си, на този фон дойде лоша новина за баща й

Бритни Спиърс постоянно е имала обтегнати връзки със фамилията си, което частично се дължи на ранната ѝ популярност, частично и на попечителството, на което тя бе подложена години наред. След като обаче съумя да си върне самостоятелността, певицата въпреки всичко прави опити да се сдобри с най-близките си.

Миналата седмица Бритни отпразнува 42-ия си рожден ден, на който е поканила майка си Лин. Според източници на TMZ двете са се разбирали отлично и в действителност постоянно се чуват по телефона към този момент от седмици, очевидно с цел да изградят отначало по-стабилни връзки.

На празненството на певицата е участвал и брат ѝ Брайън. Сестра ѝ Джейми Лин също е била поканена, само че е била отвън града и не е можела да участва. Това обаче надалеч не значи, че сред двете има спор, защото не престават да поддържат контакт и да си поддържат връзка.

По-проблемни остават взаимоотношенията на Бритни с татко ѝ Джейми, с който тя въпреки всичко също прави опити да се сдобри. Отново от TMZ разбираме, че певицата е признавала, че татко ѝ ѝ липсва, като даже е споменавала, че желае да му изпрати пари, с цел да му помогне.

Джейми Спиърс от своя страна също няма неприятни планове към щерка си и има предпочитание да стоплят връзките. На фона на тази другояче добра вест обаче, медията оповестява и една много стряскаща такава.

Преди месец бащата на Бритни Спиърс е претърпял ампутация на единия си крайник. До това се е стигнало откакто е получил сериозна зараза, която го е принудила да влезе в болница за няколко седмици. Лекарите са го оперирали цели пет пъти, само че несполучливо и инфекцията по този начин и не е била овладяна. Затова и се е стигнало до крайната мярка - ампутация.

Според източниците Джейми Спиърс претърпява сложен интервал. Освен че е имал и други здравословни проблеми, той е подтиснат и поради всички рецензии, които е получавал и продължава да получава поради попечителството, с което години наред лимитира щерка си.

Бащата на Бритни обаче счита, че хората го упрекват незаслужено. Всъщност точно той е индивидът, който в сериозната за певицата 2007 година се мести от Луизиана, с цел да се грижи за нея. Мнозина даже считат, че тогава той даже е избавил живота ѝ, припомня lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР