Бритни Спиърс се развежда за n-ти път, но като че

...
Бритни Спиърс се развежда за n-ти път, но като че
Коментари Харесай

Разводът на Бритни Спиърс — все по-брутален (Бившият й съпруг с шокиращи твърдения)

Бритни Спиърс се развежда за n-ти път, само че сякаш никой не е сюрпризиран. След 13 месеца фамилен живот изпълнителката още веднъж е свободна да търси обич и благополучие. Според бъдещия й някогашен брачен партньор Сам Асгари обаче, Бритни е на ръба на нервна рецесия. И се държи толкоз несъответстващо, че чак плаши хората.

" Тя ми изневери със чиновник по чистотата от имението и го накара да я снима без облекла ", сподели Асгари в едно от редките си изявления за развода. В молбата за разлъка той е написал " непреодолими разлики ", само че се счита, че точно забежката на брачната половинка му го е предиздвикала да се откаже от брака им.

Пред юристите си Асгари обаче споделя, че през взаимния им живот, Бритни няколко пъти му насинявала окото до момента в който спи, удряла го, хапела го, а също така пръснала ножове из цялата им къща. Тя била захласната от параноята да се отбрани, в случай че бъде нападната в дома си, заради което кухненските принадлежности били безусловно на всички места.

Не е изненадващо, че някогашният й брачен партньор Кевин Федърлайн изиска цялостно настойничество върху децата им и даже се реалокира от Лос Анджелис на Хаваите, без даже да се обади на някогашната си. Асгари и Спиърс обаче нямат деца и той претендира за солидно обезщетение, макар предбрачния им контракт.

Двамата бяха дружно шест години, преди да се оженят преди 13 месеца. Младежът обаче осъзнал, че " не може да избави Бритни " и предпочел да постави завършек на брака им, без доста звук.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР