Бритни Спиърс съобщи, че чака трето дете, предаде Ройтерс. 40-годишната

...
Бритни Спиърс съобщи, че чака трето дете, предаде Ройтерс. 40-годишната
Коментари Харесай

ЧЕСТИТО! Бритни Спиърс е бременна с трето

Бритни Спиърс заяви, че чака трето дете, съобщи Ройтерс. 40-годишната поп звезда разгласи новината в Инстаграм. Тя освен разкри, че е бременна, само че и заяви, че се е омъжила за годеника си - 28-годишния артист и модел Сам Асгари, който назова собствен " брачен партньор ".

Бритни Спиърс описа, че забелязала промени в корема си, като в началото просто си помислила, че е качила килограми. " И по този начин, направих си тест за бременност... и добре... очаквам бебе ", добави тя, представена от dir.bg.

Певицата довери още, че била изпаднала в меланхолия при предходна бременност. Чувствам, че в този момент дамите могат да разискват по-открито своето психическо здраве, до момента в който са бременни, означи тя.

" Този път ще върша йога всеки ден!!! Разпространявайки доста наслада и обич!!! ", написа тя.

През юни предходната година Бритни Спиърс изиска от съд да отнеме попечителството от татко й, който съгласно нея й пречи да се омъжи или да роди още деца. През ноември арбитър постави завършек на траялото 13 години настойничество, разрешило на нейния татко Джейми Спиърс да управлява нейния персонален живот и персонално имущество, оценено само че 60 милиона $, отбелязва Ройтерс.

Певицата има двама синове - 16-годишния Шон Престън и с една година по-малкия Джейдън Джеймс - от артиста Кевин Федърлайн, който бе неин брачен партньор в интервала 2004-2007 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР