Бритни Спиърс планира да продаде имение в Калифорния, което тя

...
Бритни Спиърс планира да продаде имение в Калифорния, което тя
Коментари Харесай

Ново начало: Бритни продава последната къща, пак иска да започне от нулата

Бритни Спиърс възнамерява да продаде имение в Калифорния, което тя и брачният партньор й Сам Асгари купиха през юни предходната година за 11,8 милиона $.

Това заяви в понеделник интернет порталът „ TMZ “, представен от ТАСС.

След като се освободи от попечителството на татко си, Бритни Спиърс поискала да стартира живота си от нулата в този нов дом с повърхност от към 1,1 хиляди квадратни метра, намиращ се в град Калабасас, окръг Лос Анджелис, Калифорния, написа изданието.

 Getty Images

 

Певицата обаче не харесала новата къща и считала да я продаде. Все още не е ясно, дали Спиърс ще потърси различен дом, или ще реши да живее в имението си в калифорнийския град Таузънд Оукс, което купи през 2015 година за 7,5 милиона $ и в което се омъжи за Сам Асгари предходната година.

През 2008 година изпълнителката беше оповестена за отчасти недееспособна заради проблеми с опиатите и опасения по отношение на психологичното й здраве. Оттогава финансите на певицата, в това число многомилионен поверителен фонд, се направляваха от татко й и назначен от съда юрист. На 13 ноември 2021 година американски съд постанови да се приключи настойничеството на бащата над щерка му.

Състоянието на Бритни Спиърс, носителка на редица музикални награди, в това число " Грами ", се прави оценка на към 60 милиона $.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР