Бритни Спиърс не е виждала синовете си тийнейджъри от повече

...
Бритни Спиърс не е виждала синовете си тийнейджъри от повече
Коментари Харесай

Тя е звездна майка, но не е виждала синовете си повече от година

Бритни Спиърс не е виждала синовете си младежи от " повече от година “ след обществените им разногласия за нейното държание в обществените мрежи.

" До края на лятото на 2022 година напрежението стана толкоз съществено, че момчетата даже не отговаряха на нейните известия. И тя беше гневна “, сподели продуцентът на TMZ Кейти Хейс в документалния филм " TMZ проверява: Бритни Спиърс: Цената на свободата “.

Според източник на " Page Six “, последният път, когато певицата е видяла синовете си Шон Престън на 17 и Джейдън на 16, е било в " самото начало на 2022 година “ — преди сватбата й със Сам Ашгари.

Отношенията на Спиърс със синовете й бяха обтегнати известно време, преди най-сетне да стигнат пика си през август 2022 година, откакто Джейдън обществено подлага на критика нейните наставнически умения.

" Мисля, че мама се бори да ни обръща внимание и да ни демонстрира идентична любов; Не мисля, че тя сподели задоволително на Престън и се усещам доста зле от това “, сподели Джейдън пред Daily Mail.

Според бащата на момчето, Кевин Федърлайн, склонността на Спиърс да парадира с голото си тяло онлайн не е помогнала на нещата " Опитвам се да им обясня: " Вижте, може би това е просто още един метод, по който тя се пробва да изрази себе си “. Но т ова не лишава от обстоятелството какво им предизвиква “, сподели той пред Daily Mail.

Скоро по-късно Спиърс сподели, че е натъжена да чуе метода, по който Джейдън приказва за нея пред пресата. " Дълбоко ме натъжава да знам, че не давам отговор на упованията му за майка … и може би един ден можем да се срещнем лице в лице и да приказваме за това намерено!!!! “, написа Спиърс в дълга обява в Instagram през септември 2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР