Бритни Спиърс и съпругът ѝ, моделът Сам Асгари, са се

...
Бритни Спиърс и съпругът ѝ, моделът Сам Асгари, са се
Коментари Харесай

Бритни Спиърс и съпругът ѝ се развеждат

Бритни Спиърс и брачният партньор ѝ, моделът Сам Асгари, са се насочили към бракоразвод след 14 месеца брак, оповестяват американските медии - последната персонална рецесия за изпадналата в усложнение поп звезда.


29-годишният Асгари е подал документи за бракоразвод, като е показал " непреодолими разлики " като причина за преустановяване на брака, заяви TMZ, базирайки се на неназовани източници.

Двойката подписа брак през 2022 година, към година откакто калифорнийски арбитър разтрогна противоречивото 14-годишно съглашение, което ѝ беше забранило да се разпорежда със личния си живот и финанси - правна мярка, която доста почитатели смятаха за експлоататорска.

По време на настойничеството - което значително се управляваше от татко ѝ Джейми Спиърс - в този момент 41-годишната певица съобщи, че е била възпрепятствана да отстрани контрацептивната вътрешна серпантина макар желанието си за повече деца. Спиърс акцентира, че е била принуждавана да работи и че телефонът ѝ е бил подслушван.

" Просто желая да си върна живота ", съобщи Спиърс пред съда през 2021 година

Певицата, чиито шлагери включват " Oops!... I Did It Again " и " Toxic " - съгласно известията има подписан сватбен контракт, който ще пази имуществото ѝ.

Според TMZ в бракоразводното дело на Асгари се споделя, че двамата са разграничени от предишния месец.

Спиърс се прочу още в тийнейджърските си години с шлагери като "...Baby One More Time ", като при започване на хилядолетието стана една от най-големите поп звезди в света.

Но през 2007 година тя претърпя огромен срив, който включваше и нахлуване върху колата на папарак на бензиностанция.

Асгари и Спиърс се срещат през 2016 година, когато той се появява в музикалния клип към сингъла ѝ " Slumber Party ".

Двойката разгласи изненадваща бременност през 2022 година, само че единствено няколко седмици по-късно съобщи, че тя е приключила със импровизиран аборт.

Спиърс има двама сина младежи - Шон и Джейдън, от някогашния си брачен партньор Кевин Федърлайн. Тя също по този начин беше омъжена за малко - за по-малко от три дни - с приятеля си от детството Джейсън Александър.

След като започнаха да се появяват известия за раздялата ѝ с Асгари, Спиърс разгласява в Инстаграм, че възнамерява да си купи кон, само че не загатна фамилното си състояние.

През октомври тя ще разгласява мемоарна книга, озаглавена " Жената в мен ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР