Бритни Спиърс е поискала да говори пред съда във връзка

...
Бритни Спиърс е поискала да говори пред съда във връзка
Коментари Харесай

Бритни Спиърс отново влиза в съда – сагата с баща й сякаш няма край

Бритни Спиърс е поискала да приказва пред съда по отношение на делото за попечителството над нейните финанси, сподели нейният юрист Самюел Ингъм пред „ Ню Йорк таймс “.

Съдията Бренди Пени е одобрила молбата и на 23 юни певицата ще бъде изслушана. По делото има планувано и друго съвещание, което ще е през юли.

Бащата на Бритни Спиърс – Джейми, пое настойничество над нея през 2008 година, защото звездата затъна в блатото на разнообразни зависимости. Лекува се в психиатрия и съдът реши, че тя не може да се грижи за себе си и за двете си деца от някогашния й брачен партньор Кевин Федърлайн.
Бритни Спиър с татко си, брат си Брайън и майка си Лин през 2006 година Снимка: Getty Images

През 2019 година съдът трансферира попечителството на лицензирания за тази активност Джоди Монтгомъри, само че в този момент Джейми Спиърс желае да си върне контрола над щерка си и 39-годишната звезда води дело, с цел да не го допусне.

Бритни Спиърс избира настойник да остане Джоди Монтгомъри. През ноември юристът й съобщи, че тя няма повече да излезе на сцената, в случай че татко й поеме надзор над кариерата й.

Много почитатели поддържат певицата в битката й за финансова независимост, само че съгласно някои попечителството на татко й в действителност я е избавило от банкрут. Повече по тематиката вижте тук:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР