Бритни Спиърс е направила аборт, след като е забременяла с

...
Бритни Спиърс е направила аборт, след като е забременяла с
Коментари Харесай

Бритни Спиърс казва, че е направила аборт с Джъстин Тимбърлейк, когато 17

Бритни Спиърс е направила аборт, откакто е забременяла с Джъстин Тимбърлейк на 17 години, съгласно фрагменти от нейните идни записки.

Новата книга на поп звездата, The Woman in Me, се концентрира частично върху 13-годишното й консерваторство при татко й Джеймс Спиърс.

Г-н Тимбърлейк „ не беше удовлетворен “ от бременността на госпожа Спиърс, съгласно фрагменти, оповестени в списание People.

„ Той сподели, че не сме подготвени да имаме бебе в живота си “, сподели госпожа Спиърс.

Г-н Тимбърлейк беше „ толкоз сигурен, че не искаше да става татко “, написа госпожа Спиърс в записките, които би трябвало да бъдат оповестени на 24 октомври.

Г-жа Спиърс сподели, че не знае дали процедурата е вярното решение и че не би направила аборт, в случай че изборът беше „ оставен на аз самичък ".

Но тя добави: „ За мен това не беше покруса. Толкова доста обичах Джъстин. Винаги съм очаквала един ден да имаме семейство дружно. Това просто ще бъде доста по-рано, в сравнение с чаках. "

BBC се свърза с господин Тимбърлейк за коментар.

Дуото от поп звезди излизаше в ранните си години сред 1999 и 2002 година Оттогава госпожа Спиърс има две деца - Шон Престън, на 18, и Джейдън Джеймс, 17 - с втория си брачен партньор Кевин Федърлайн.

Мемоарите на 41-годишната жена ще бъдат оповестени две години след края на нейното консерваторство, което госпожа Спиърс написа в книгата „ я лиши от женствеността “.

Бритни е освободена от 13-годишно консерваторство

Певицата по-рано назова съглашението обидно. Тя беше основана от татко й през 2008 година, откакто тя претърпя обществен срив, по време на който обръсна главата си.

Певицата свидетелства пред съд през 2021 година, че е е била дрогирана, принуждавана да играе срещу волята си и е била възпрепятствана да има повече деца под настойничеството.

Попечителството имаше власт върху нейните финанси и решения за кариера, както и върху значими персонални въпроси, като визитите й при синовете й младежи и дали може да се омъжи наново. < /p>

В идните си записки певицата предлага повече прозрения за " смазващия душата " аранжимента.

„ Жената в мен беше притисната за дълго време “, написа госпожа Спиърс в фрагментите, оповестени от People. „ Те желаеха да бъда дива на сцената, както ми споделиха да бъда, и да бъда робот през останалото време. “

Г-жа Спиърс сподели, че бръсненето на главата си и " разиграването " бяха нейните способи да се отдръпне. „ Но по време на консерваторството ми беше обещано да схвана, че тези дни са свършили “, сподели тя.

Сред няколко обвинявания тя сподели, че татко й неведнъж й е казвал, че наподобява дебела и я е инфантилизирал. Тя твърди, че консерваторството в последна сметка я е лишило от пристрастеността й към представленията.

Книгата включва и още радостни моменти от детството на поп звездата, в това число когато се връща в гимназията в Кентуд, Луизиана, в търсене на нормалност.

" Имаше нещо толкоз красиво обикновено в този интервал от живота ми: вървене на прибиране и абитуриентски бал, шофиране из нашия дребен град, вървене на кино ", тя написа, съгласно извадките.

Нормалността би била краткотрайна. Г-жа Спиърс сподели, че бързо е била призована да се върне на концерти, като е подписала контракт с Jive Records на 15-годишна възраст, по-късно е издала шлагери Baby One More Time и Oops!... I Did It Again.

След края на консерваторството си госпожа Спиърс записа още няколко шлагера. Тя също се омъжи за приятеля си Сам Асгари, макар че двойката се разведе след година.

В записките госпожа Спиърс сподели, че годините след нейното консерваторство са й разрешили да построи нова еднаквост.

" Трябваше да кажа: Чакай малко, това бях - някой въздържан и прелестен. Момиче. И това съм в този момент - някой мощен и убеден. Жена ", написа тя.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР