Бритни Спиърс е една от музикалните звезди, които често публикуват

...
Бритни Спиърс е една от музикалните звезди, които често публикуват
Коментари Харесай

След две седмици загадъчно отсъствие, тя се завърна и увери, че е добре

Бритни Спиърс е една от музикалните звезди, които постоянно разгласяват разнообразни фотоси и видеа в своята публична Инстаграм страница. Макар почитателите на певицата да са мощно обезпокоени за нейното психологично здраве, а и освен, тя рядко дава отговор на тези мнения. Известно е, че певицата се отдръпна от музикалата сцена за известно време, с цел да обърне внимание на фамилията си. Драмите към Бритни обаче не стопират. Въпросите са свързани с нейното духовно и физическо положение, външен тип и наставничество...

Виж още:

Певицата изчезна за две седмици от Инстаграм. Това предизвика доста от почитателите да питат Бритни в мненията дали е добре, какво се случва с нея и така нататък Очевидно Спиърс просто си е взела отмора от обществените мрежи, в което няма нищо неприятно, само че, " армията на Бритни ", както са още известни почитателите ѝ, непрестанно я заливат с въпроси. Така се наложи певицата да излезе от изолацията си, с цел да показа във видео, че се усеща добре, по-щастлива е отвсякога и няма за какво да се тормозят за нея. 

Виж още:

" Здравейте! Знам, че тук имаше доста мнения и доста хора споделиха неща за мен. Но желая да кажа, че съм добре. Никога не съм била толкоз щастлива. Моля се за вас и ви адресирам доста добрина и обич ", споделя Бритни във видеото. Борбата на Бритни с татко ѝ за настойничеството продължава, припомняме, че 37-годишната певица няма надзор върху личните си финанси и други неща, свързани с кариерата ѝ. 

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/britneyspears/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР